orhideja.,neznam kak je drugdje ali u Petrovoj evo nisam dobila štopericu.Kao što si rekla,prati se folikul,išla sam tri dana za redom i treči dan ga nije bilo i taj dan su računali kao ovulaciju.Tvoj je poprilični,moglo bi bit da ga u srijedu više nebude.Na kolko mm ti inače pucaju i koristiš li možda lh trakice za pračenje O?
U prirodnom ciklusu ne znam,uvijek su do sad bili ili klomifeni ili stimulacija tako da prirodni nikad nismo pratili,al O bude uvijek oko 14 dc jer sam pratila s trakicama. Hvala Žužy,vidim ti si tamo blizu mog kraja,ja sam iz ČkA mirovanje nakon Fet-a? Nisam ni nakon IVF-a nešto mirovala,al sad planiram malat stan i pravit ajvar...
Ja u FET nisam dobila štopericu, samo smo pratili na uzv kada je bila O, i onda 5 dana nakon je bio transfer.
E cure, sad sam čistila malo po ladici i skužila na dnu dvije hrpice LH testića. Jednima je nažalost istekao rok u 3/2013a drugima istiće u 10/2013. Tih imam 20 kom. Bilo bi mi žao da propadnu, pa pls javite kome treba i koliko kom. Mogu ih uzet na zg kavicu ili poslat poštom.
Blubella, čekam srijedu. To će biti 11dpt 5dn. Ako kojim čudom bude pozitivna da možemo slavit![]()
[QUOTE=ARIANM;2481157]U prirodnom ciklusu ne znam,uvijek su do sad bili ili klomifeni ili stimulacija tako da prirodni nikad nismo pratili,al O bude uvijek oko 14 dc jer sam pratila s trakicama. Hvala Žužy,vidim ti si tamo blizu mog kraja,ja sam iz ČkA mirovanje nakon Fet-a? Nisam ni nakon IVF-a nešto mirovala,al sad planiram malat stan i pravit ajvar...[/
QUOTE]
Hej draga,tebi sam u biti odgovarala,sory na preimenovanju
Da,skoro pa smo susjede..
Kaj se tiče mirovanja,pa rekla bi da je kao i nakon svakog ET-a,možda i lakše jer nema punkcije pa je i stanje u jajnicima i dolje opčenito mirnije.Al da baš moraš malati,,možda da ipak odgodiš..jedino ak planiraš nadgledati samo!Nego, ja sam se pripremila i složila ajvar dan prije transfera
Sad laganica.
Što se tiče malanja nadgledat ću više-manje,al znaš kako je onda to puuuuno čišćenja, a ovo mi sad jedina prilika jer sam doma a inače od posla ne stignem nikako. A što se ajvara tiče tako ću i ja najprije dan prije transfera da se rješim,a za čišćenje mi možda bude dobar izgovor da si pozovem neku pomoć![]()
meni je dr. nakon fet-a zabranio samo intenzivne treninge i sex, sve ostalo je bilo dopusteno, cak i pozeljno (npr. pjevanje u zboru).
neke klinike daju stopericu u FET-u, mozda da pitas na vinogradskoj...
Tikki,držim fige,kakvi su simptomu?
Arianm ja sam sad zadnje imala FET u Petrovoj i dobila sam stopericu, sretno i neka bude uspjesno.
Prijavljujem i više nego propisno poduplanu beturinu, nakon 5 ICSI-ja, 2 postupka u prirodnom ciklusu, 1 misseda i 1 biokemijske.
Vibrice, figice i molitve svim poznatim i nepoznatim božanstvima su veoma dobrodošle!!!![]()
![]()
Bravo Konfuzija,čestitam od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilan slijed!
tina_julija,Loly,![]()
do neba za danas!
Prigodno otvaram šank,imate na usluzi nešto kratko da nazdravimo za Konfuziju,potommalo kuhanog vina s puno cimeta ko voli (ako je i kod vas zahladilo ko kod mene)...a za spavalice,tu je friško kuhana kavica,još se puši!
Svaki fingerfoods je dobrodošao![]()
konfuzija čestitke!!!! Nek ti T bude doooooosssaaaadnnnaaaa i mirna svih preostalih 8 mj.!![]()
Konfuzija, čestitam!!!![]()
Navijam, vibram, držim fige za dalje!
KOnfuzija, čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje
Zuzy, hvala za napitke, svega ću ja pomalo.
Cure, koje danas testove radite, bete vadite, punkcije ili transfere imate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cestitam i vibram za dalje! divna vijest!
tina_julija, loly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Konfuzija čestitke!!!!!
Molim cure za pomoć. Sutra mi je uzv za Fet,sutra je 14dc,a 12dc folikul je bio 19mm. Mali mi se razbolio i nemam ga kome ostaviti sutra,bake nema,mm na putu i vraća se sutra popodne. Zvala sam doktora da pitam dal je jako bitno doći točno na dan ili mogu u čet,al ga nema pa mi sestra rekla da bi bilo dobro,ali ako baš ne mogu.......ne znam sad što napraviti,O će po svemu sudeći biti sutra i ako zakasnim i dođem u čet jel to jako bitno??? Ne bi htjela ugroziti tijek postupka a sutra jednostavno ne znam kako da izvedem da dođem do Zg....što vi mislite??? Ja nisam nikako pametna.
Konfuzija, cestitke od srca! Moja beta je propisno negativna...![]()
Konfuzija cestitam, bravo
Tina_Julija jako mi je žao
tina_julija jako mi je zao!! Konfuzija navijamo za dalje!!
Čestitike Konfuzija!!!I još malo za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tina_julija žao mi je, šaljem zagrljaje![]()
![]()
Krv izvađena, čekam rezultate da potvrde jučerašnji minus, pa da krenemo u nove pobjede!
Tina_julija![]()
Hvala i puse svima!
Loly, nadam se da uskoro stiže demanti minusa!
Loly da beta ipak bude velika!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beta 1Fala cure na vibrama i potpori. Zelim vam svim puno srece, ja cu uzeti malo duzi odmor za dusu i tijelo.
Loly, mislim da te sad ni jedna moja riječ ne može utješit!
Loly, grlim! Bas sam mislila da ces ti uspjet... Kvragu! Odmori se i hrabro dalje! Nadam se da cemo opet isto...![]()
Loly draga bas mi je zao, drz se,odmori malo i u nove pobjede.
tina_julija, loly zao mi je curene odustajte, doci ce i vas plusic kad tad..
ja sam danas bila na UZ jer me opet desni jajnik ubija, 54dc mi je, endo 8-9 i žuto tijelo 3 (cm?) na desnom jajniku.. zbunjeni i ja i doktorica.. endo je vjerojatno takav zbog estrofema koji sam uzimala 10 dana do prije 5 dana kad sam presla na duphaston ali zuto tijelo je tu sto znaci da sam imala O, sto je kod mene ono, cudo jel.. E sad ja bi duphice trebala uzimat jos 9 dana a dr kaze da je mala ali moguca sansa da se nesto ulovilo kad je bila O ali je prerano da bi se ista znalo.. moram iduci tjedan nazvat da se ona pokusa savjetovat s dr mpo da li da produzim progesteron jos neko vrijeme ili ne.. u slucaju da se cudom nesto primilo (a sanse su kao 1%) ako prestanem s progesteronom mogla bi prokrvariti jel tako??
ikakav savjet? ne vjerujem da sam T , ali je li zaista moguce da su estrofem i duphici sve to tako divno poslozili da mi je cak i O bila?? i to tako kasno (cca 50dc??)
Danas sam cila bljak, sad sam tek potonila skroz