Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2601

Tema: ODBROJAVANJE 2/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

samo da vam svima dam podršku i kažem za moje iskustvo:

Tamo negdje od 3.mj smo krenuli na Dukanovu dijetu, taman sam u treću fazu prešla oko transfera no i dalje sam je se držala negdje do srčeka. To je bilo oko 3 mjeseca izgubila 10 kg i taj transfer je rezultirao pozitivnom betom i bebom u trbuhu. Je da sada munjevito vraćam kile ali vjerujem da je dijelom režim ishrane utjecao jer sam inače ovisna o ugljikohidratima a očito ih loše probavljam. Sjećam se da sam u dijeti svakodnevno jela dozvoljeno slatko, pekla kolače i svašta. Mislim da je stvar u metabolizmu šećera

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    samo da vam svima dam podršku i kažem za moje iskustvo:

Tamo negdje od 3.mj smo krenuli na Dukanovu dijetu, taman sam u treću fazu prešla oko transfera no i dalje sam je se držala negdje do srčeka. To je bilo oko 3 mjeseca izgubila 10 kg i taj transfer je rezultirao pozitivnom betom i bebom u trbuhu. Je da sada munjevito vraćam kile ali vjerujem da je dijelom režim ishrane utjecao jer sam inače ovisna o ugljikohidratima a očito ih loše probavljam. Sjećam se da sam u dijeti svakodnevno jela dozvoljeno slatko, pekla kolače i svašta. Mislim da je stvar u metabolizmu šećera

ja ljepim ovaj link: http://www.poliklinika-harni.hr/Defa...aStranica=1707

bilo bi dobro da se pročita dosta sam toga čitala o ovakvoj prehrani sad se i ja prebacujem na ovakav režim a za dva mjeseca idem u postupak pa vidjet ćemo dali ima istine u tome,ma da ja vjerujem da nemože škoditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •