cure evo i moj prijavak:
bila danas na kontroli,sve izgleda o.k.
stavljena na listu za 1/2014.
sretnooosvima!!!
cure evo i moj prijavak:
bila danas na kontroli,sve izgleda o.k.
stavljena na listu za 1/2014.
sretnooosvima!!!
Hrki grlim![]()
Iberc :jumping: super, samo nek nastavi duplati se
saan, lberc, čestitam, super bete!
hrki, žao mi je...
bubekica sretno!
lberc, prekrasno, čestitam!!! Držim fige za lijepo duplanje i dosadnu trudnoću.
(nadam se da će se i moji 2dn 4st malci ugledati na tvoje i saanine pa da bude još malo veselja)
hrki, žao mi je
bubekice, sretno, neka konačno već jednom krene (pa da ona djetelina može učiniti svoje)
Drage friške trudnice čestitam od srca!
Tužnicama ogromni zagrljaj a svima u nekoj fazi postupka - sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ibercčestitam od srca!!!!!!!!
Posljednje uređivanje od željkica : 21.10.2013. at 16:06
Iberc, ceeestiiitaaam
Zaista mi je drago sto sve dugoprugasice docekaju svoju troznamenkastu betu...valjda cu i ja tako, kad tad
Iberc, a ja čekam pa čekam da objaviš betu na drugom mjestuBravo! Čestitam
Hrki, žao mi je![]()
lberc,saan čestitam
hrki draga
bubekica sretno
mile moje, hvala svima!
Hrki žao mi je...
Saan..čestitam od srca odlična beta
Iberc također čestitam..divno
Bubekica sretno
Ja sam danas vadila betu 13 dptbeta je ravnih 40,2 dr. R mi na telefon rekao da je ponovim u srijedu...inače imam nekakav smeđi iscjedak već dva dana..strah me je i loše sam volje...
Svim curama želim sreću i nemojte se ljutiti što Vam ne pišem često..ali čitam Vas i držim fige...
Iberc čestitam, odlična beta za koliko danas? 14 dana nakon punkcije? Super beta i sretno za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hrki
bubabasmeđi iscjedak i mala beta nažalost ne nagovještavaju dobro
(
Iberc i saan, čestitke od srca![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno do kraja!!
Hrki, jako mi je žao, drži se!!!
Bubekica, jeeeeeeeeeeeeeeee, napokon odvratna cista neka je otišla, a sada go girl go ~~~~~~~~~~~~~~~~ u dobiti postupak!!!
I ostalim sretno, napokon krenite taj sretni niz ~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Ja sutra u bolnicu, moraju me malo venozno "hranit" antibioticima, očito obični antibiotici ne mogu ništa mojim beštijama u maternici![]()
Iberc i saan, čestitke od srca![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno do kraja!!
Hrki, jako mi je žao, drži se!!!
Bubekica, jeeeeeeeeeeeeeeee, napokon odvratna cista neka je otišla, a sada go girl go ~~~~~~~~~~~~~~~~ u dobiti postupak!!!
I ostalim sretno, napokon krenite taj sretni niz ~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Ja sutra u bolnicu, moraju me malo venozno "hranit" antibioticima, očito obični antibiotici ne mogu ništa mojim beštijama u maternici![]()
Cure hvala vam puno,još sam u šoku,svi oko mene plaču od sreće..kad smo išli doma pokvaril nam se i auto,veli mm da nije nikad bil sretan onaj dan kad smo ostali u kvaru,jedva čekam da dođem doma
Kadauna danas je 12 dva dvodnevna embrija.
lberc i saan čestitam, tako ste me razveselile!!!![]()
Ostalima sretno!
Ibrec cestiitam !!
mury pa sta je to sa tim bestijama ? di su u maternici jeli , ili u brisu ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
hrki,žasno mi je žal,znam kak se osjećaš,bude,meni je ovo 11 postupak,sad se samo nadam da bu beta lijepo narasla do petka
hvala vam svima...znam da imam pozitivnu betu,ali mislim da još nisam svjesna kaj to znači
Ibrec,čestitam na beti,za duplanje ~~~~~~~~~~~~~
nina70,jejja..drage čekalice,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mury,da se čim prije riješiš beštija i krećeš u novo odbrojavanje ~~~~~~~~~~
Cestitam svima, lijepe bete se ovdje pisu, tuznicama veliki hug! Bubekica, velika pusa i sretno!!
Ibercuzivaj,
Hvala drage moje na podrsci ,malo cemo odmoriti i krecemo u novi postupak u 2/2014
Bubekica,sretno u postupku
Mury,vibram da bestije zauvijek odu
Svim puno,puno pozitivnih vibrica za sve sto vam treba
Iber,opusti se,sve ce bit ok!bravo!
Al vjerujem da si u sokunakon toliko vremena.
Bubaba,drž se
lberc bravo, čestitam od srca!
hrki sve znašdrži se
bubaba nadam se da će se ipak okrenuti na dobro
bubekicaza uspješan pohod, puno js i kvalitetnih embrijića, i veliku brojčicu!
Mury![]()
lberc, prekrasno! čestitam!
saan, i tebi čestitke!
cure u borbi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
tužnice, hug...
lberc, saancestitam
hrki, grlim
bebekica ~~~~~~~~~
Mury, mila i za tebe ~~~~~~~
Pusa svima
dobrojutro svima u svim fazama borbe za dijete na prsima
lberc i saan čestitam na betama, trebamo podmlatka na trudnicama
Mury
bubekica super za cistu da je otišla (i nikad se vratila)
čekalicama punkcija, transfera i beta puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ************************************
a poseban pozdrav svima koji strpljivo iščekuju postupak, probajte ako je moguće i naravno ako želite promijeniti kliniku. Mi da smo ostali na SD izgleda da bi tek sada došli u postupak a zadnji tamo je bio u 9mj 2012 a s mojim godinama nije bilo vremena za toliko čekanja.
Hvala svima ženama koje se bore za nas, koje idu na sastanke, pišu tekstove, protestiraju i obavještavaju nas o svemu
Posljednje uređivanje od linalena : 22.10.2013. at 08:22
ibrec ,saan čestitam od srca... za pravilno duplanje
ja danas ponavljam svoju betu
Ne znam kaj izvode na sd, frendicu su mi na inseminaciji raskrvarili da nije mogla danima sjedit normalno....
Bubekica ajme uzasa...da li je moguće da to uspiju napravit na inesminaciji
Nazalost, moguce. Rovarili su joj po cervixu dok nisu probili, krvarila je kao da ima m.
meni je transfer trajal pol sata,samo su me pitale ak sam imala nekakv zahvat,već sam mislila da mi je narasal nekakav tumor,koji sprečava da uvedu kateter,onda su konačno na kraju to s nečim probile kaj sam vidjela sve zvijezde..kad sam došla van jedva sam stajala na nogama,čak mi nisu dali da malo odležim,odmah sam išla van,mm me je moral pridržavati jer sam jedva hodala..ovaj put nisam ni skužila da je gotovo.
Ajme ovo vise nije Za povjerivat,strašno I jako zalosno...
o takvim stvarima treba pisati cure, jedino tako se neke stvari mogu i mijenjati.... stoga s tim na S. Duh temu, to bi bio jedan od razloga za otići ili ne otići na S. Duh na liječenje...............
iberc cestitam draga...obozavam dobre vijesti
![]()
Teško mi je sve vas poloviti, ali:
Iberc čestitam (nisu testovi nikad pozitivni bezveze, jer plus je plus) Sad opušteno (koliko je to moguće) dalje
Slonica tonica drago mi je da je sad sve ok i da možete dalje.
Bubekica konačno zločeste ciste više nema, sad u nove pobjede i da je ovaj postupak dobitni.
Mury drži se.
Saan čestitam.
Hoću bebu držim fige da ovaj postupak bude dobitni.
Lotta81 draga lijepa ti je beta....neka sve prođe školski...
Ostalim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vidim ima lijepih novosti, novih trudnica <3 Cestitke svima i uredne rrudnoce do kraja!
Ostalim curama u postupcima i cekalicama kojecega ~~~~~~~~~~~
Tuznicama veliki zagrljaj!
Dugo nisam pisala al sam vas povremeno citala i pratila.
Nakon svega se i ja polako pripremam za nastavak![]()