Tooooo bubiiiiiii!!! Ja cekam nedelju ako ce bit transfera!![]()
Tooooo bubiiiiiii!!! Ja cekam nedelju ako ce bit transfera!![]()
bubi,sretno!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
frčka,za transfer ~~~~~~~~~~~~~~
svim čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekica neka mrva borac ostane kod mame ~~~~~~~~~~~~~
Saanza srčeko.
Kod nas čekanje na postupak u 2. mjesecu. Nova borba,nova nada.
bubekice hvataj ************************************************** ***********!da se mrvica čvrsto primi za mamu!!!!!!!!
Frćkice ~~~~~~~~~~~~~ za transfer i da ovaj postupak bude dobitan!!!!!!!
Saanza srce!
Bubekice, baš sam ostala šokirana ovim razvojem događaja... Grrrrrr.... sad jako držim fige za mrvu ~~~~~~~~~~~~ sretno!!!!
Hihi!kiki, jejja, zeljkice, zuzi! Hvalaaa!
tu sam ja tu, pratim i drzim fige svima!
lose sam reagirala na pojacanu stimulaciju, pa eto, iscekujem sutra da vidim sta je s dvjema mrvicama koje smo dobili!
![]()
Cure, cisteci ladicu s lijekovima vidla sam da mi je ostao jedan cetrotide 0,25 mg, s time da je rok 7/2013. Radi se o prašku za injekciju. Kaj mislite, jel to još ok ili da bacam?
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu, Ri, IVF/ICSI (nakon 10xIVF/ICSI)
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5xIVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu) gemini
LIPANJ 2013. (9)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE gemini
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) gemini
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
mima235, VV, IVF
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
SRPANJ 2013. (3)
tigrical, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 8xIVF/ICSI, 3xFET, 4xIVF u prirodnom ciklusu, 3xIVF polustimulirani)
tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
hannah8, PFC Prag
KOLOVOZ 2013. (3)
m2b gemini
DiDi446, spontana trudnoća (nakon 2xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Konfuzija, Betaplus, IVF
RUJAN 2013. (5)
lara39+, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 5xIVF/ICSI)
tika08, PFC, FET, trudilica za drugu bebu gemini
ivka13, Vg, IVF (nakon 4xIVF, 1xFET)
jojo, Kbc Split, 1. IVF gemini
*DJ*, spontana trudnoća (nakon 1xAIH, 2xIVF)
LISTOPAD 2013. (10)
saan, VV, 1. IVF
bebi, Cito, IVF (nakon 2xIVF)
doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI)
Ignis, PFC, FET
lberc, VV, IVF (nakon 6xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET)
Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF)
lulu79, PFC Prag
Ftičica, Petrova, IVF (nakon 1xAIH)
MajaPOP, spontana trudnoća (nakon 3xIVF, 2xFET)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Hoću bebu/lolalita, Betaplus, IVF (nakon 7xIVF)
giga, KBC Ri, FET (nakon 21xIVF) 11.11.
Iva TS, Slo, IVF 11.11.
my_heart, PFC, IVF/ICSI 11.11. (nakon 2xIVF/ICSI)
paty, RI, IVF (trudilica za drugu bebu)
Anna1, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF, 1xFET) 11.11.
Angely4you, PFC, AIH 11.11.
Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu) 13. 11
Aerin, KBC Rijeka, 1. AIH 14.11.
mona22, VV, IVF (nakon 2xIVF/ICSI, 1xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu) 15.11.
s_iva, IVF (nakon xxIVF) 17.11.
bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET) 22.11.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Frćka, Ri, IVF (nakon 2Xivf u prirodnom ciklusu, 1xIVF); sami_os, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); puckica, Petrova, 1. IVF
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
analoneta, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); vrtirepka, VV, 1. IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
nova21, VV, 1. IVF; beb – san, VV, 1. IVF; splicanka30, KBC Split, AIH (nakon 2xAIH)
ON-GO 11/2013 ~~~~~~~~~~
cvitka, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); Dalmašica, VV, 1. IVF;
dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET);
Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu);
kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); miny, PFC Prag, FET;
nala03, KBC Rijeka, IVF (nakon 2xAIH); NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF);
sara10, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 2xFET);
sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI);
špelkica, VV, 1.IVF; tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF);
Tia, IVF u prirodnom ciklusu, trudilica za treću bebu (nakon 6xsekundarni IVF);
zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
12/2013: valiana, PFC, IVF (nakon 2xIVF, 1xFET); arlena, VV, FET (nakon 1xIVF); Ledamo, FET (nakon 1xIVF/ICSI)
01/2014: nestrpljiva anka, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); tikki, Petrova, IVF (nakon 2xAIH, 8xIVF, 1xsekndarni IVF, 2xFET); slonica tonica, Vg, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, FET, trudilica za drugu bebu
02/2014: Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu; hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET); Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
1977, 2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, Ajvi, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, bernica, biska, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, CherryBG, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, florjan, Frodo, Gabi, Geja 41, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kikolina, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, koraljka, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, Lara86, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, ljubilica, Loly, LOTTOS, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, makajica , Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, MAMI 2 , manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marija_sa, marincezg, mario, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monika2208, monja, mostarka86, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Mury, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, Noemi, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., osijek, Ozana, PapigaCapo, PetraP, piki, PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, sanjam, santana, , sara69, saraya, serenity1, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, Sneki41, sonječka, sos15, Spa, Strašna, strijelac, sunasce, sunčeko71, suzy.s , Šiškica, taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valii, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
Bubek tu ti fali muma!
Muma je imala punkciju u travnju i na popisu je travanjskih trudnica.
Punkcija 1.4., transfer 6.4. dobro je bubekica stavila...![]()
Frćka,baš sam se pitala di si
Fige za sutra
bubekice a mene nema nigdje?ja sam ona hrabrica, na zadnjem popisu...
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za poz testic na iducoj kavi
jutro cure,
evo kaveforumske, tople, mirisljave......................... nudim i ostale tople napitke ala caj, mlijeko, kakao, posluzite se.
A za one koje vole ovako rano ujutro nudim i rakijcu![]()
Bubekice, lista izgleda mnogo bolje nego jos u rujnu, nadam se da se situacija popravlja iako iskustva cura, slabe stimulacije, malen broj dobivenih jajnih stanica ne ukazuje u takav rasplet.... nazalost, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto god vam treba cure
Tikki, Ribice, Mona, Sara, Vatrice, Jejja! Hvala vam, vase fige su upalile, lezim nakon transfera obje mrve!![]()
Jeiiiiiiiiista su ti hormoni rasplakah se... Nek se cvrsto i duboko ukopaju i ostanu s tobom 9mj
Frća,bravo za mrvice! A sada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do lijepe betice!
Hvala curke! Jejja trudnice slatka, samo neka hormoni rade svoje, to je super!!! Da nas sve uhvate pa da uz kavicu uz viceve plačemo!![]()
frćka evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i od mene! sretno!
Frčka,odlično,evo malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mrve čvrsto prime
Joj koliko vas ima kad treba!!! Hvala vam svima!
Kika222, Jejja,Žužy,Bubi, Lberc, Kjara, Hrki, Tigrice, Mona, Željkice!!! Šaljemo vam puse!![]()
Nažalost i ovaj puta ništa,jučer radila test i 0 bodova.Valjda će biti više sreće drugi put.
Ili je to znak da treba stati na loptu i zadovoljiti se sa jednom srećicom koja upravo sada spava.
Frćka puno sreće!!!!!!!!
[QUOTE=paty;2514472]Nažalost i ovaj puta ništa,jučer radila test i 0 bodova.Valjda će biti više sreće drugi put.
Ili je to znak da treba stati na loptu i zadovoljiti se sa jednom srećicom koja upravo sada spava.
E da totalno te kužim i ja sam počela tako mislilti,ovaj put sam rekla još jednom i stat ću, sad kad je stigla m ipak odlučili smo zvati i vidjet što kažu kad bi mogli još jednom probati![]()
Frćka bravoi neka se čvrsto, čvrsto prime
Sretno ti draga Frćka!!
Paty žao mi je.
Sandra, Paty, Kiki30, Sara, Sneki!!! Hvalaaaa!Paty, žao mi je, ali nemoj stat, samo idi dalje, doći će opet tvojih 5 min!
![]()
paty![]()