mona grlim...
bubekice, baš si brza za listuA moje postupke nekako moram skratiti inače ti ode na to pola stranice
![]()
evo curke da se javim da i ja od sutra krecem
4x1 menopur do 20. a onda na kontrolu da vidimo koliko sta dalje.
Svim curkama drzim veliku figu da sto prije ostvare toliko ocekivanu trudnocu.![]()
clematis mislis 1x4? 4 dnevno, jel? sretno mila!
Evo i mene opet u akciji! Prirodnjak odnosno klomifeni. Nadam se da neće biti neslavno kao zadnji takav pokušaj.
I malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa kome što treba!
clematis super za postupak!!! Nek bude dobitan! I ja sam 20. gore u 8 pa se nadam da se vidimo.
Eto i mene, sretno cure!
~~~~~~~~ evo, pa se poslužite, kako kome treba :D
Nego...idemo MM i ja danas kod javnog bilježnika, da ovjerimo onaj papir. I ajde, jedna draga i simpatična gospodja nam to riješila i na odlasku kaže "sretno", rekoh -hvala, i ja već na vratima, kad ona kaže "jeste praznovjerni?"- ja ko iz topa -praznovjerna? ne... zasto?
Kaže žena, "pa evo dogodilo se baš nešto smješno, kad sam unosila vaše OIBe, za vaš (moj) je izbacio šifru baby"
Rekoh cool :D
Zahvalim se i odem sa smješkom od uha do uha :D![]()
ja jos uvijek nisam isla kod jb.... morat cu u pon popodne obavezno
Joj mi smo zadnji put to totalno smetnuli s uma, i na sam dan transfera došli bez toga. Ne moram ni govorit kolika je pomutnja nastala i kojom je brzinom muž pronašao javnog bilježnika koji je radio, jer bila je subota. Tako da sam sad to odlučila riješiti ranije.
Clematis i piki sretno cure
Pitanje za one koje su imale tu srecu docekati prvi UZV pregled.
Naime,nama je u srijedu i strepnja i strah su veliki,cak sam i sanjala pregled i da niceg nije bilo za vidjeti.Nakon 8 postupaka i jedne trudnoce koja je prekinuta u 7tt,tesko se u potpunosti prepustiti sreci.Jos me cijeli dan probada u podrucju jajnika,jeli to uopce dobro?!
Ovjeravamo potpise na davanje pristanka (vjerovatno na transfer) iako gore nije popunjeno to FET (u mom slučaju). U biti isti mi je taj papir, kao i onaj kad se ovjerava za postupak.
Moje stanje danas...na desnom nekoliko folikula velicine od 10-12 a na lijevom nekoliko od 7-9.danas 7 dc.endom.je 6/1. U srijedu novi uzv.
mary sretno dalje!
Mary super zvuci, drzim fige da sve bude kak spada.
Danas sam bila na vv oko 8 i nesto i ne mogu vjerovat kak je prazna cekaonica bila.
Posljednje uređivanje od clematis : 18.11.2013. at 11:03
tinka i mene je probadalo u jajnicima,a prije prvog ultrazvuka sam zamislila da nisam trudna i da nekaj ne štima čak sam već čitala o spontanim,kiretažama..a sa 5+5 već smo čuli srčeko...samo se probaj smirit
jutro,evo nudimi kekse..danas mi je rođendan!
mislila sam speći jučer nekakav kolač,al sam istegnula mišić rebra,boli me za poludit,ovu noć sam spavala valjda 3 sata..užas.
šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve današnje,preglede,dogovore,folikulometrije,neznam ak tko vadi betu,uglavnom za sve današnje aktivnosti i nek vam bude uspješan dan,bez obzira na ovo tmurno vrijeme vani!
Iberc hvala na kavi
Sretan ti rodjendan!
Pusa
Iberc sretan ročkas!!!
draga Iberc, dobra ti je kava
sretan rođendan !!!!
Iberc sretan rođendan! Jedan od ljepših pretpostavljam.Sretno sutra!
Anna1 i tebi SRETNO sutra na vašem prvom UZV!!!![]()
lberc bas prija
sretan najsretniji!
lbercza najsretniji
Iberc sretan rođendan!![]()
Iberc sretan rodjendan i sretno sutra...neka bude najsretniji!![]()
Ja mislim.da su i jedna i druga piskile test...
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete!
~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo i od mene!!!!!!!!! i još ******************************************* za sreću!!!!!!!!!!!
Haha kako ste slatke, Željkice, Vatra!
Ja na iglama!!! Brljavljenje stalo sinoć, grčevi isto, test je danas 9dnt bio +! Vatra me pozna savršeno! Al kako je isto bilo u 6.mjesecu sad čekam dane da prođu pa da vidimo, držite namda scenarij bude drugačiji!