Lulu, tantolina, s_iva šaljem veliki zagrljaj
Držite se cure
Lulu, tantolina, s_iva šaljem veliki zagrljaj
Držite se cure
Posljednje uređivanje od TrudyC : 27.11.2013. at 08:47
S-iva,šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nadam se da će beta rasti i da bude sve dobro
Mary,bol bude prošla,glavno da ima stanica
Imamo dvije oplodjene!sutra ponovno zovem al petak je transfer sigurno!
s_iva ,da krvarenje stane i da sve ispadne dobro!
Mary,a baš mi žao što te boli...al ako ne bude bolje,možda da se javiš doktoru zbog hipera![]()
Neznam zuzy...niko nije rekao jucer da bi moglo biti..boli me od cukanja mozda...bila sam previse napete..neznam jer koda sam radila trbusnjake,tak mi je.
s_iva grlim
cure, malo sam u gužvi ,ali sve čitam
čestitke novim trudnicama a ostalima fige za kaj im treba![]()
Cure evo i mene sa ne dobrim vijestima....otisla sam izvadit betu....ona je 16,2 8 dnt jedne blastice...definitivno premalo...a i krvarenje se pojacalo...sad treba skupit komadice i krenut dalje...srecom imam dva smrzlica pa se nadam brzo po njih...
~~~~~~~~ svima
Dobila sestru ivu..kaze da popijem tabletu za bolove i odmaram.da bi trebalo proc do sutra.
Drage moje eto da se i ja priključim. Danas mi je bio transfer s 2 odlične blastociste.
Nadam se velikom +.
Sretno tina1986
Ja sam sutra na svom transferu..... Radujem se...
ipak su mi rekli da dodjem u sub na transfer, nadam se da to znaci da ipak je oplodilo vise od 2 js.
Ajme ko ce docekat do subote.
tantolina,možda da stvarno izvadiš još jednu betu za dva dana,pa vidiš kaj bude
clematis,brzo bude subota,a i to su blastice..veseli se
strašna,sretno sutra
tina1986,i mi ti želimo jedan veliki plus i prekrasnu betu
s-iva,kakvo je danas kod tebe stanje?
tantolina nikako ne prekidaj još s terapijom, preksutra opet vadi betu ako ti se ne pojača krvarenje
cure drage žao mi je što to morate prolaziti i to nakon one sreće kad ste prvi put vidjele + ili poz. betu!![]()
Ma nisam prekinula terapiju...nastavljam do petka kad idem opet betu vadit da zavrsimo i ovo...ali ovoliko krvarenje ne moze zavrsit dobro....hvala sto mislite na mene
Tantolina,držimda ipak bude sve u redu.
Strašna,sretno sutra,javi je li gužva![]()
Ja čekam mengu i nadam se da će doći do 5.12. da krenem 3dc s klomifenima. Uvijek sam se nadala da neće doći, a sada je iščekujem.
Molim vas za savjet. Bavim se pilatesom duže vrijeme i sad su to već napredniji treninzi. Mogu li nastaviti trenirati i kad budem pila klomifene i išla na aih? Prije sam prekidala bojeći se da si ne naštetim, a u zadnjem aih-u bila je ljetna stanka. Doktorice su mi govorile da je aih kao odnos da ponašam najnormalnije.
ja čekam ß
Krtice i ja mislim da se trebaš normalno ponašati, pogotovo ako je tvoje tijelo naviklo na treninge..drugo je da se nisi ničime bavila i sada eto odlučila malo probati..
Cure drzite se!!
s_iva,Tantolina drzim fige!!
tina1896 i ostalim curama sretno!
Ja ponovila betu 16dpt=845!! :D
Idem u utorak na uzv da vidimo gestacisku vrecicu,tad ce bit 5+2. Cisto da budemo mirni!!
puckice,super...sretno na uzv!
Posljednje uređivanje od lberc : 28.11.2013. at 07:26
Evo i ja cekam m kroz koji dan pa se nadam uspjesnom fet-u ovaj put..
Puckice odlično!
Cure, Suzy_s i Tantolina, držite se, držim fige za najbolji mogući ishod!
Mary123 da bol prestane, Strašna i Clematis za transfer, Tina 1986 za betu!
Može moi neka od vas reći kako se broje tjedni trudnoće? Meni je prvi dan zadnjih stvari bio 30.10., po tome sam 4+1, ako se broji od tog dana, ali punkcija mi je bila 7.11., znači 9.dan ciklusa pa mi fali 5 dana da bude školski, jesam li onda možda 5 tjedana točno, jer mi nije ovulacija na 14 dana školski? Ako me ko razumije?![]()
Jutro curke..bol je jos prisutna.i to na desnoj strani..a i na desnom jajniku smo imali vise folikula.e sad...da nastavim panicariti ili ce se smiriti do sutra?
Vjerojatno će ti račinati po ZM, mada neki liječnici uzimaju u obzir dan punkcije - 14 dana (tih školskih) pa prema tome ispadne da si više trudna, 4+6 tt...u svakom slučaju, još je rano za uvz, mogu misliti kako si nestrpljiva...na betu oko 1000 se već vidi GV, možda i nazire ŽV, a neke cure su mi rekle da je i GV bila vidljiva i na betu od 300...Čestitam od srca i nek ti sve bude školski![]()
Ja par dana nakon punkcije nisam u stanju normalno ustati iz lezeceg polozaja. Bitno je da se bol ne pojacava jako, da trbuh nije tvrd na dodir, da mokris normalno i da nemas problema s disanjem. To su znakovi hiperstimulacije. Lezi sto vise, bas lezi, ne polulezeci polozaj i pij puno tekucine. Nema mjesta panici.
Bubekice hvala..ti uvijek znas smiriti..trbuh je normalan,mokrim normalno,kad god pozelim otic na wc nekaj pomokrim.mislim da mene boli od pikanja jer jer bilo dosta folikula.te je jos i na transferu tak bolilo?
Kad je bio transfer 5i dan, boljelo je i na dan transfera, ta punkcija je bila dosta teska. Ova sad je bila laksa i 2 dana kasnije sam bila ko nova, samo lagani pritisak je bio.
Meni na prvoj punkciji mi je bilo kao i sada.na drugoj me ama bas nista nije bolilo..samo da se jos malo smiri do sutra
5dc imala 3fol.na desnom j 10-11mm,lijevi spava. Po 4amp.Menop.dnevno. Jedva cekam danas uzv.danas 7dc
Mary123 sretno na transferu sutra! mene je boljelo sve za poludit cak i danima poslije transfera a imala sam hiper. i sve je na dobro zavrsilo. zelim da se tako i tebi dogodi
Frcka meni su zadnje stvari bile 27.10. i ginicka mi je rekla da se bez obzira sto znamo sve pojedinosti u dan vodi t po zadnjoj stvari. jedino joj je to smjernica kada da mi napravi uzv. dakle ja sam danas 4+4.
uzv sljedeci tj kad budem 5+2 cisto da budemo mirni jer ce moju t vodit pod povecalom! gdje vodis t? kod socijalnog ili?
Hvala ti...
Jesu, školski su primjeri... Ali naučila sam da to sve skupa ništa ne znači pa guramo dan po dan bez velikih razmišljanja.
Hvala! Nemam pojma jos, strah me planirat unaprijed dok ne prodje prvi uzv! Sva sam ukočena još!![]()
Curke želim svima puno sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ koji su uspjeli za dalje i onima koji nisu za ubuduće.
Kod mene tuga..... punktirano 15 jajnih stanica, ali to viječito ali.... Zbog hipera neče biti transfera i u pon. idemo vidjeti na čemu smo s embrijima, ako ih bude živih i blastica (koje nikad nismo dobili). Ne znam koliko će biti kvalitetne te j.stanice, kad ih je opet bilo previše malih sitnih koje nisu ni punktirane. Tužna sam jako....
Marlen zao mi je,ali ja se jos uvijek nadam da bude sve ok do kraja...drzi se
Marlen ajmo mislit pozitivno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za dobre embrije
jel netko pio 20 dana duphaston po 3x1, ja sam sad pila 10 dana, dobila m na 42 dc, i dr mi napisao duphaston opet od 18.12-8.1 3x1, jel moguće zbog godišnjeg da mi opet produžio ciklus
da
da, onda cilja povratak s godisnjeg. doduse, meni nije uspjelo jednom biti toliko dugo na duphastonu, prokrvarila sam cca 12-i dan uzimanja.
još ih nikad nisam uzimala tako dugo i to još 3x1