Stranica 35 od 53 PrviPrvi ... 25333435363745 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 2601

Tema: ODBROJAVANJE 2/2013

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajoj cure, koliko je god ovih dana lijepih vijesti na forumu - novih trudnoća, pozitivnih testova, toliko je i izgubljenih trudnoća, biokemijskih........ grlim sve redom. Užas je ovo, kad krene sve kako treba pa onda opet ništa....... užas.... čekaj, s-Iva, pustili su te doma? Beta je kolika sad?

boogie woogie, nekako sam se nadala ovakvom raspletu kod tebe. Držim fige za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13. dan nakon punkcije testovi i ne mogu biti još jake boje........

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Da i ovdje prijavim fazu --nadužu--- isčekivanje bete 17.12.

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ajoj cure, koliko je god ovih dana lijepih vijesti na forumu - novih trudnoća, pozitivnih testova, toliko je i izgubljenih trudnoća, biokemijskih........ grlim sve redom. Užas je ovo, kad krene sve kako treba pa onda opet ništa....... užas.... čekaj, s-Iva, pustili su te doma? Beta je kolika sad?

boogie woogie, nekako sam se nadala ovakvom raspletu kod tebe. Držim fige za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13. dan nakon punkcije testovi i ne mogu biti još jake boje........
    Hvala Kadauna, ti si nasa velika seka
    Kako je tebi? Ima pozitivnih novosti?

sretno svima cure drage, cmmmok

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    tad ćeš biti 6+0 ali po punkciji (što je i točnije) i mogli biste vidjeti srčeko.
    hvala na izracunu

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

analoneta,mi smo na 5+5 vidjeli srčeko kak titra i dr me nije više naručio na vv na uvz,a bete mi nisu baš bile savršene

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

[QUOTE=Kadauna;2530243.... čekaj, s-Iva, pustili su te doma? Beta je kolika sad?/QUOTE]

Već 2 dana stoji na 1400

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

eh da velika seka skupa s vama može napraviti nešto u smislu boljitka trenutne situacije u hrvatskim državnim klinikama, gdje bi nam bio kraj. Stanje je užasno, izglede imaju oni u privatnim klinikama, pacijenti u državnim klinikama uskraćeni su za dobru praksu, pravilno liječenje, užas ( Naravno da će biti i u državnim klinikama trudnoća, ali znatno manje nego u privatnim....

E da to još i osvjestimo na forumu a tek izvan njega, bila bi drugačija situacija.

Ovako svatko gleda svoja posla, nada se da će biti u onom postotku od 20 i manje % koji će ostvariti trudnoću i izgurati ju do kraja. Pacijenti šutke podnose male/loše stimulacije. Pa ti napiši i ovdje boogie woogie, koliko si i kakvu stimulaciju primila?
    to bi bilo nemoguće u državnoj klinici...... baš sam jako tužna i iskreno ljuta zbog toga.....

ali neću kvariti ovdje......

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo me doma,lezim,ipak mi vracen 1 embrij,osmerostanicni.

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

ja sam primila mislim 11 dana, ukupno ako me sjecanje ne vara 2475 IU ako podijelite s 75=33 ampule. plus decapeptyli oko 20 dana po 0.1.
    s normalnim hormonima, normalnom rezervom, 36 godina. 12 stanica.
    i kad sam pitala dr dal da ja to ipak malo smanjim nakon prvih 5 dana stimulacije on je rekao- nemoj ti nis smanjivat.....
    s druge strane kratki protokol, cetrotide + gonal F, al stimulacija je bila kraca par dana, tako da negdje 9 dana x 225IU (3 ampule)=27 Gonala i samo 5 stanica.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Boogie woogie, a tko je tebi ordinirao u Betiplus, dr. Bauman? ako kažeš on?

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

ja sam bila i kod dr R i kod doktorice D kad njega nije bilo...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me doma,lezim,ipak mi vracen 1 embrij,osmerostanicni.
    kako ti je 1. put bilo? jeli isto osmerostanični?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Evo da prijavim 2 vraćene mrvice,sad čekanje

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj riba76 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno, neka bude ljepa Beta ....

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Thanx tina

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bila i kod dr R i kod doktorice D kad njega nije bilo...
    dr. radoncic? on radi u betaplus i u pol. vili ?

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

i ja ću ovdje napisati moju stimulaciju. u zadnjem postupku primila 50 gonala/puregona i 7 orgalutrana...dobili 7 stanica od kojih su se 4 oplodile, i imamo 2 smrzlića

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ma da Sretna, imala sam bakteriju, al sam je riješila, a sad dok prođu ovi blagdani, a meni taman menga onda dolati početkom prvog mjes, a tada još ne mogu u postup. jer njih dolje nema još tada, a onda tek tamo krajem siječnja...zato kažem samo se vrtim i čekam....a šta ću, moramo bit strpljivi. Al nema veze, u prvoj polovini ove godine sam zaredala dosta postupaka i ništa, sad se organizam malo očistio, a još neke stvari ću i popravit kao npr. feritin, a muž sperm. pa valjda će urodit plodom kad-tad.
    Sretna, kakvi su tvoji planovi, isto u prvi mjesec?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ribice sretno!
    I ostalim curama u postupku sretno, a novopečenim trudnicama čestitke!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Željkice još malo i slijedi najljepši susret..želim ti sreću i što lakši i brži porod.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da Sretna, imala sam bakteriju, al sam je riješila, a sad dok prođu ovi blagdani, a meni taman menga onda dolati početkom prvog mjes, a tada još ne mogu u postup. jer njih dolje nema još tada, a onda tek tamo krajem siječnja...zato kažem samo se vrtim i čekam....a šta ću, moramo bit strpljivi. Al nema veze, u prvoj polovini ove godine sam zaredala dosta postupaka i ništa, sad se organizam malo očistio, a još neke stvari ću i popravit kao npr. feritin, a muž sperm. pa valjda će urodit plodom kad-tad.
    Sretna, kakvi su tvoji planovi, isto u prvi mjesec?
    Ja isto snižavam tsh,povisujem željezo i čekam 1.mjesec kod dr.B uzv i ako sve bude ok oko 20.1.trebala bi dobiti i krećemo nadam se u dobitni postupak.

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

sretno i da se mrve prime

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jutro svima! Držim fige za svih i najbolje moguće scenarije!
    Malo sam out pa ne mogu pohvatat svih redom, orhideja, ribice, klara, boogie woogie, s_iva, analoneta...svima
    Mi čekamo razvoj situacije, hvala na podršci i savjetima, konfuzija udavit ću ih dok mi nedaju da napravim dodatne pretrage! Oba puta i samo ta dva puta kad sam zatrudnila sam pila na svoju ruku andol 100...Pa nek mi kaže da nema nešto u tome!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tinka29 ako sam dobro upamtila, danas imas uzv... Pa sretno draga

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj TinaH prvotno napisa Vidi poruku
    eej mari ja idem 6.12 kod doktorice..da na vv priznaju nalaze samo od njih,ali mene je prvo moj ginekolog poslao raditi te nalaze hormone,spermiogram pa kad sam to napravila onda na pregled..a nalaz od spermiograma trebas dobit na kucnu adresu jer mi kad smo dosli pitali su nas na salteru
    ali dolazimo po nalaze ili hocemo postom,i stigli nam za dva tjedna i hormoni i spermiogram..znaci muz se trebao dogovoriti snjima..
    Dali su te pregledavali,kako to ide prvi put?
    Kužim ja to, al mi je bezveze...ak su mi suprugu rekli da dodje radit spermiogram mogli su i meni reci da ponesem uputnice za izvadit hormone i jos neki nalaz za sto trebas biti na taste... posebice kad putujes 4 sata do zg.... Al mislim da oni na to ne geldaju, meni je dr upisao neke podatke u novotvoreni karton malo pogledao neke nalaze, pitao jesam radila hsg,pogledao me kratko na ultrazvuku i rekao mi 'sve super, kod vas kao sve štima'. A ja sam mu na to odgovorila da svaki dr to uvijek kaže a od trudnoce nista... pa je on komentirao kao ne moze svaki ciklus biti dobitni...ne znam sta da kazem na to s obzirom i da je s 4 inseminacije svaki put bilo sve super, 3 folikula, super endometrij a od trudnoce nista. Za spermiogram nam sestre nista nisu rekle, samo da ce nalaz biti u kartonu kad krajem sječnja dodjem na drugi pregled. Ali ja cu nazvati sljedeci tjedan i pitati je li nalaz dobar, s tim da je zadnji put kad je suprug radio spermiogram a to je bilo prije 2 godine nalaz bio ok. Eto mene zanima hoce li prvi postupak biti stimuliran nekim hormonia ili se radi ivf u prirodnom ciklusu (s 1 jajnom stanicom)... nadam se da se nisam krivo izrazila ali ivf terminologija je full nova za mene...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Danas 6dnt..nikakvih promjena ni naznaka...

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Thanx cure...
    Spavala sam noćas ko beba,10 sati
    Sad će kava
    Danas 1dnt...

Frćka,kaj kažu doktori,ima li šanse da ipak bude ok?

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj mari80 prvotno napisa Vidi poruku
    Kužim ja to, al mi je bezveze...ak su mi suprugu rekli da dodje radit spermiogram mogli su i meni reci da ponesem uputnice za izvadit hormone i jos neki nalaz za sto trebas biti na taste... posebice kad putujes 4 sata do zg.... Al mislim da oni na to ne geldaju, meni je dr upisao neke podatke u novotvoreni karton malo pogledao neke nalaze, pitao jesam radila hsg,pogledao me kratko na ultrazvuku i rekao mi 'sve super, kod vas kao sve štima'. A ja sam mu na to odgovorila da svaki dr to uvijek kaže a od trudnoce nista... pa je on komentirao kao ne moze svaki ciklus biti dobitni...ne znam sta da kazem na to s obzirom i da je s 4 inseminacije svaki put bilo sve super, 3 folikula, super endometrij a od trudnoce nista. Za spermiogram nam sestre nista nisu rekle, samo da ce nalaz biti u kartonu kad krajem sječnja dodjem na drugi pregled. Ali ja cu nazvati sljedeci tjedan i pitati je li nalaz dobar, s tim da je zadnji put kad je suprug radio spermiogram a to je bilo prije 2 godine nalaz bio ok. Eto mene zanima hoce li prvi postupak biti stimuliran nekim hormonia ili se radi ivf u prirodnom ciklusu (s 1 jajnom stanicom)... nadam se da se nisam krivo izrazila ali ivf terminologija je full nova za mene...
    A jbg.bas je glupo ispalo sad..kad oni nista nekazuba kad nazoves nesjetis se sve ni pitati..ja imam nalaze od njih i meni su neki hormoni poviseni pogotovo testosteron pa cemo vidjeti sta ce rec..i nista ti nisu vise rekli nemoras nikakve dodatne nalaze raditi osim tih hormona?
    Jesi dugo cekala?
    ja sam isto skroz nova u ovome i prvi put se susrecem stim svim izrazima ivf,inseminacijaa i ostalo..nadam se da cemo bit nekog rijesenja i uz ljekove da necemo odma morati potpomognutom..

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Thanx cure...
    Sad će kava
    Danas 1dnt...

Samo ti i beba pavajte!
    Znaš kako idu odgovori, nikad se nezna! Pa eto vrijeme će pokazat svoje!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

frćka malo sam ispala iz toka, kad ponavljas betu?

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    frćka malo sam ispala iz toka, kad ponavljas betu?
    U ponedeljak! Moramo vidjet dali pada ili se drugi borac izborio pa zbrčko možda betu! Male su šanse, sve znam, ali nemam i tako šta napravit nego i tako čekati! U utorak smo napravili uzv, gestacijska je tu,jedna, po računici smo bili 4+6, ali po punkciji 5+5, nije se vidjelo niš drugo! Zato, kao što oni kažu, nikad se nezna, a znat ćemo u ponedjeljak!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

MA MENI SE NEDA VISE CEKAT, ne znam koliko ti godina imas ja 33 muz jos malo pa 40, 3ipol godine pokusavamo, 4 nesupjele inseminacije mislim da je vrijeme za korak dalje, a svi nalazi u redu... inseminacije nis ne bole malo neugodno al zaista nikakav problem ne predstavljaju....mene je strah te takozvane punkcije jer sam cula od zena da to jako boli...pa sam sad prestravljena... nismo dugo cekali,dosli u 10.15 negdje oko 11.30 bilo smo oboje gotovi....

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Samo ti i beba pavajte!
    Znaš kako idu odgovori, nikad se nezna! Pa eto vrijeme će pokazat svoje!
    Hah,frćka
    Thanx...
    Držim ti fige da sve ispadne dobro.....samo budi pozitivna i dakje kao što i jesi

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Thanx cure...
    Sad će kava
    Danas 1dnt...

riba76 i ti si na VV?? onda smo zajedno bile....

Mary Ann avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Svima ~~~~ za i za nove pobjede.

Nakon 1650 jedinica Puregona ja došla do toga da je danas na punkciji bio 1 folikul i to prazan , a to sve ne bi bilo ništa da nisam pokupila komentar od dr. da sam prestara, a to mi nije rekla direktno nego na blaži naćin, da odustanem od svega ili da probam prirodni ciklus jer na stimulaciju ne reagiram.
    Toliko opet o državnim klinikama ....

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mary Ann nisi prestara nego si u lošoj klinici.
    Mijenjaj.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Mary Ann prvotno napisa Vidi poruku
    Svima ~~~~ za i za nove pobjede.

Nakon 1650 jedinica Puregona ja došla do toga da je danas na punkciji bio 1 folikul i to prazan , a to sve ne bi bilo ništa da nisam pokupila komentar od dr. da sam prestara, a to mi nije rekla direktno nego na blaži naćin, da odustanem od svega ili da probam prirodni ciklus jer na stimulaciju ne reagiram.

Možda ona jednostavno ne zna svoj posao.

Sretno!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mary Ann prvotno napisa Vidi poruku

Ponekad mi dođe da vrištim na takve komentare...
    Možda samo treba promijeniti doktora i naći nekoga tko će izvuči maximum iz tvojih jajnika.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Orhideja,jesam!
    Ja sam ona koja je cmizdrila da joj je mjehur pun :D

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Samo da javim...test negativan...

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Strašna
    A beta?oćeš čekat 11.12.ili ranije?

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Strašna,
    Riba76, nek se eskimići čvrsto uhvate

mimadz avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

mari80 ...mišljenja sam da je bol prilikom punkcije vrlo individualna, ovisno o tome, naravno, koliko se folikula punktira ali i koliki ti je prag tolerancije boli i koliko si dobro psihički pripremljen na sve to. ja sam bila čvrsto odlučna da me neće boljeti odnosno dooobro sam se u glavi pripremila na to i zaista sam punkciju prošla okej! za razliku od toga transfer sam svaki puta doživjela kao veliku nelagodu dok druge žene i liječnici tvrde da je to mačji kašalj! treba ići u sve to hladne glave, bez straha - moj savjet!

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Orhideja,jesam!
    Ja sam ona koja je cmizdrila da joj je mjehur pun :D
    ja sam ona s srednjeg kreveta....bez mjehura

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Strašna...grlim

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Strašna
    A beta?oćeš čekat 11.12.ili ranije?
    a svakako cu ju napravit....kao i uvijek...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Željkice još malo i slijedi najljepši susret..želim ti sreću i što lakši i brži porod.
    Hvala ti,uf još malo mogu svaki čas ajme baš me trta,pitala sam dr.P. jel mogu kod njega doć rodit
    ti u 2 mj krećeš koliko sam pohvatala ajde neka bude sa srećom više!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Strasna saljem hug

Frcka to ipak daje neku nadu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mary Ann avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ozbiljno razmišljam da mijenjam kliniku... više me pogodio komentar nego sam neuspjeh

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

pozdrav svima,cure zanima me dali mi koje cekamo prvi mjesec i postupke dali smijemo piti kakve vitamine,npr.centravit prenatal to je za zene koje planiraju trudnocu i trudnice i dojilje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •