Evo i nalaz progesterona je stigao 36,9 (>22) - to je ok, pretpostavljam.
U srijedu idemo gore pa ćemo saznati da li počinjemo stvarno ovaj mjesec s postupkom. Jedva čekaaam![]()
Clematis i Orhideja..ja nemam nikakvih simptoma..osim što mi je trbuh narastao kao da sam 5 mjeseci trudna...i naravno osjećam se loše od bromergona...s time da od jučer nemam strašne bolove u trbuhu..koji su mi bili od punkcije do jučer.....danas sam si još dala jednu injekciju decapeptyla i sad lipo čekajmo....i vama dvijema držim fige..
Boogie woogie..na uzv pa onda lipo na put...sretno!!
Mary 123...držim figeeeeee
Frčka..ne znam što bih ti rekla...mislim na tebe
Ivana979..žao mi je![]()
Ivana979![]()
draga bubaba prvo se najedi onda popij bromergone, govorim iz vlastitog iskustva ja sam imala jako mucnine i vrtoglavice od njih!
Frćka draga..ne znam šta bih ti rekla...kažu cure da nije dobro kada beta ide gore dolje...a ja bih ti htjela da sve bude dobro.. kad ideš kod dr?
ivana 979![]()
Jutro svima! Od sad držimza pravilno duplajuće bete, nadam se da niko neće više ovo prolazit! Sve je jasno, ali onaj tračak nade igra se sa živcima! Sljedeći tjedan će i moja priča dobit konačno rješenje! Juče se vidjela i gv i žv, ali beta nije dobra, a ja sam 6+4, tako da nema tu puno filozofije... Veselim se 2014!
Ah cure moje, "hope is a dangerous thing my friend"...... Strasna ti si super mlada! biologija je na tvojoj strain! Frcka, ne kuzim ovo signaliziranje- zasto bHCG raste? Sta daje taj signal? koliki je half life bHCG? to mi je full nejasno..... Jesi pitala biologa sta se dogadja kad beta divlja? Idem malo procackat.....
Ah...mlada ja al djabe kad nece da se "zaljepi"
Meni su kod nepravilnog rasta bete rekli da to moze ukazivat na vanmateričnu trudnoću... Pogotovo kad raste sve više i više...ali nepravilno....
Kod mene nije vanmaternička, ali moguće je da je bligt ovum, ploda još nema, beta tada raste ovako nepravilno... Evo teksta:
Kromosomske anomalije ploda najčešće se očituju nepravilnom diobom stanica u oplođenom jajašcu. Ako se trofoblast (dio oplođenog jajašca koji je važan za nastanak plodovih ovoja i posteljice) normalno razvija, a nema tzv. embrioblasta (dijela od kojeg nastaje zametak), prije ili kasnije dolazi do spontanog izbacivanja takve trudnoće. Takav abnormalni produkt začeća nazivamo blighted ovum (slijepo jajašce, vještičje jaje). U tom slučaju ultrazvučno se nalazi samo gestacijska vrećica, bez embrija (anembrionalna trudnoća, trudnoća bez ploda). Hormon beta HCG može pokazivati normalne ili nešto snižene vrijednosti (jer postoji trofoblast koji ga proizvodi).
Blighted ovum sam ja imala dva puta...i na žalost morala na kiretažu...žao mi je i želim da se tebi desi drukćiji scenarij...drži se
vidi se da se blize bozicni praznici, nema aktualnih postupaka, a cure koje su zabiljezene za ON_GO u prosincu ne javljaju novosti. iskreno se nadam da ce nam nova 2014. donijeti bolje rezultate.
hvala puno dragoj Argente koja marljivo seli info na odbrojavanje i time uvelike olaksava slaganje liste
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu, Ri, IVF/ICSI (nakon 10xIVF/ICSI)
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5xIVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu) gemini
LIPANJ 2013. (9)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE gemini
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) gemini
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
mima235, VV, IVF
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
SRPANJ 2013. (3)
tigrical, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 8xIVF/ICSI, 3xFET, 4xIVF u prirodnom ciklusu, 3xIVF polustimulirani)
tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
hannah8, PFC Prag
KOLOVOZ 2013. (3)
m2b gemini
DiDi446, spontana trudnoća (nakon 2xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Konfuzija, Betaplus, IVF
RUJAN 2013. (4)
lara39+, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 5xIVF/ICSI)
tika08, PFC, FET, trudilica za drugu bebu gemini
ivka13, Vg, IVF (nakon 4xIVF, 1xFET)
jojo, Kbc Split, 1. IVF gemini
LISTOPAD 2013. (15)
saan, VV, 1. IVF
bebi, Cito, IVF (nakon 2xIVF)
doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI)
Ignis, PFC, FET
lberc, VV, IVF (nakon 6xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET)
Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF)
Ftičica, Petrova, IVF (nakon 1xAIH)
MajaPOP, spontana trudnoća (nakon 3xIVF, 2xFET)
Anna1, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF, 1xFET)
Iva TS, Slo, IVF
beb – san, VV, 1. AIH
TrudyC, VV, IVF (nakon 16xIVF)
ana-, spontana trudnoća
Tinka79, VV, IVF (nakon 7xIVF)
STUDENI 2013. (7)
Frćka, Ri, IVF (nakon 2Xivf u prirodnom ciklusu, 1xIVF)
puckica, Petrova, 1. IVF
analoneta, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
vrtirepka, VV, 1. IVF
dino84, KBC Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
boogie woogie, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF)
lana01, Vg, 1. IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
tina1986, IVF
suzzica, Betaplus, 1.IVF
pirica, VV, FET (nakon 4xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 4xIVF/ICSI, trudilica za drugu bebu)
clematis, VV, IVF (nakon 2xIVF);
Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF) 13.12.
orhideja., VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET) 17.12.
riba76, VV, FET 17.12.
mimadz, VV, FET (nakon 1xIVF) 17.12.
KLARA31, Cito, IVF;
bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xFET)
Brunaa, Mb, FET (nakon 1xIVF, 1xFET) 20.12.
mravak, KBC Ri, IVF 27.12.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
ON-GO 12/2013 ~~~~~~~~~~
Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu);
kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
Ledamo, FET (nakon 1xIVF/ICSI); miny, PFC Prag, FET; nala03, KBC Rijeka, IVF (nakon 2xAIH);
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
špelkica, VV, 1.IVF; Tia, IVF u prirodnom ciklusu, trudilica za treću bebu (nakon 6xsekundarni IVF);
zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
01/2014: nestrpljiva anka, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); tikki, Petrova, IVF (nakon 2xAIH, 8xIVF, 1xsekndarni IVF, 2xFET); slonica tonica, Vg, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, FET, trudilica za drugu bebu; NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); sara10, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 2xFET); njanja1, Au, IVF (nakon 4xIVF), kameleon, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF); dazler, Vg, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xAIH); Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); arlena, VV, FET (nakon 1xIVF); Dalmašica, VV, 1. IVF;
02/2014: Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu; hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET); Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mona22, VV, FET (nakon 4xIVF/ICSI); Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 5xIVF, 2xFET); tantolina, KBC Ri, FET(nakon 3xIVF, 7xIVF/ICSI)
03/2014: bernica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF/ICSI); kika222, VV, IVF (nakon 4xIVF, 2xIVF u prirodnom ciklusu); sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI);
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
1977, 2hope, aboni76, Abys, Aerin, Afraid, ajma, Ajvi, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, Angely4you, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, biska, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, brundica, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, CherryBG, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, cvjetić, Cvitaa, Čičkolo, Črkica, *DJ*, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, florjan, Frodo, Gabi, Geja 41, giga, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, Iva28, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivana979, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kikolina, kinki, Kjara, kkipilek, kleopatra, kokos, koraljka, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, Lara86, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, LOTTOS, luna1, lucija83, lulu79, ljiljan79, ljube, ljubi, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, makajica , Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, MAMI 2 , manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marija_sa, marincezg, mario, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monika2208, monja, mostarka86, mrvica7, mssnoopy1204, Mury, my_heart, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, Noemi, nora208, nova21, olea77, olivera, Orhideja, osijek, Ozana, PapigaCapo, paty, PetraP, piki , PinaColada, pinny, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, sami_os, sanchica, Sandra1971, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, sanjam, santana, sara38, sara69, saraya, serenity1, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, strijelac, suen, sunasce, sunčeko71, s_iva, Šiškica, taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tina2005, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valiana, valii, vatra86, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
tina1986,suzzica,pirica,clematis,Mary123, orhideja., riba76,mimadz,KLARA31, bubaba, Brunaa, mravak~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete
curke ja još ne mogu vjerovat i strah me je ali da vam javim novosti
beta 9dnt 100,2, beta 12dnt 408, sad čekamo pregled i
kako se računa trudnoća u našem slučaju, od datuma punkcije ili?
Bravo za Bubekicu i Argente!!
Sizzica svi racunaju od zadnje M.
Cure ajde jos koja T pod bor ~~~~~~~~~~~~~~
Orhideja..ja i ti smo na isti dan imale transfer...meni evo isto danas 6 dan od transfera..imam nekakav pritisak dolje...ispod pupka...kao da ću dobiti mengu svaki tren..
Sizzica čestitam ti...
Mona..hvala ti
Posljednje uređivanje od bubaba : 10.12.2013. at 16:21
Bubekica, Argenteza listu, lijepo ste se potrudile!
suzzica čestitam!
Tužnicama, čekalicama koje čega hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iva super za nalaz. Sretno dalje i nek krenete sada na prvi postupak!
Napokon i ja na listi , i jos malo pa pikalica..bubekica &argente svaka cast!!
Betocekalice svima malo ~~~~~~~~~~~~ za bete!!!
Suzzica cestitam i ~ ~~~~~~ za dalje!!!
Strasna grlim![]()
)
Mimadz ja sam bila u cita u splitu..bila sam sama na transferu...držim fige
mona & bubekica ..hvala vam na trudu ..svaka čast!
Ja sutra ujutro na punkciju... nadam se da će bit punkcijebez stimulacije jer ne smijem drugačije, ali imam neki gadan filing da će sutra biti početak i kraj...
Orhideja,meni ti tvojim simptomi nekako mirišu na T, slično je i meni bilo.Iako zaista pravila sa simptomima nema ali ovo bockanje i glavobolja mi je jako pooooznato!Hajde cure drage šaljem vam svima puno trudničke pozitive i puno strpljenja u ovom iščekivanju.
Puse!!!!!!
Ignispola sam pregurala, jos budem toliko -pa ćemo vidjet....
lista trudnica u listopadu mi je prekrasna, s sad nas dosta ima koje čekamo betu----nek također bude veliki broj kao i u listopadu
Bokic curke, kako ste. Evo ja sam se malo dobila od negativne bete, i propalog postupka.
Samo da se javim , jer vidim da me se spominje kod cekalica Beta...
U nedjelju sam dobila mengu, i nisam išla vadit betu 12 dnt.
Ja se nadam da ćete vi dočekati pozitivnu betu.
Molim iskusni cure da mi kažu koliko trebam pauzirat za idući postupak. ???
Imam dva eskimica koji čekaju .
Suzzica![]()
Ja sam samo napuhana i neka nervoza u donjem trbuhu,al ne stalno.
Ma mora bit još neka T ovaj mjesec!
Hvala tii mi se nadamo...no ujutro ćemo saznati
U kojoj si ti fazi?
Drzim palceve da punkcije bude
Al moras biti svjesna da su prirodnjaci, hmmmm, kako da se izrazim, igra zivaca
Imaju puno manju uspjesnost nego stimulirani, jer se puno toga treba posloziti, za pocetak treba uloviti jajnu stanicu
Al nije nemoguce, ja cekam drugu bebu iz pirodnjaka
~~~~~~~~~ za sve
evo da i tu javim... mi jucer bili na pregledu 5+5 smo imamo otkucaje ALI ima još jedan plod koji nije u funkciji on je nesto manji on je 1.9mm a ovaj sto kuca je 2.3 nije velika razlika i sad idem u iduci tjedan opet da vidimo hoce li i tu biti otkucaja a dok. je rekla da ako ovaj plod odustane da cu prokrvarit da malo onda mirujem i da nemoram praviti veliku paniku... znaci vracena mi je jedan jajna stanica a ako profukcijonira i ovo drugo stizu jednojajcani...
analoneta,evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za drugo srce junačko!
Analoneta, ~~~~~~ za drugoi da ovaj put sve bude super!
Suzzica, lijepe vijesti!
Malla Plava, kako je prošla punkcija?
Frćka, što dalje? Čekaš slijedeći pregled, ili betu?
Prijavljujem pozitivnu betu
12dnt 260
15dnt 580
Kad sam zvala Petrovu da javim betu pitala sam sestru Irenu što trebam napraviti što se tiče
bolovanja, tj čuvanja trudnoće, trebam li čekati uzv ili to to riješava moj soc. ginekolog...?
Rekla mi je da odem kod ginekologa da mi napiše mirovanje do uzv-a, a poslije ću s njima riješavati..
Pa mi nije jasno to mirovanje do uzv-a, zar ne bih trebala odmah ići na komplikacije na teret HZZO-a pod
šifrom G0 i naknadom od 4250 kn..?
Kako bi se uopće trebalo voditi to mirovanje..?![]()
Ovčica, mislim da će ti odmah otvoriti pod šifrom GO, tako meni moj soc.gin. napravi odmah nakon pozitivne bete. Čestitam!
Frćka, moram samo još pratiti pad bete. Prije 2 dana je bila oko 900, ali u međuvremenu sam dobila pravu M, tako da mislim da dobro pada.
A ne znam što bih ti rekla, velika je to igra živaca.
Znači od druge bete na mirovanje/čuvanje pod šifrom G0, poslije uzv-a na komplikacije pod istom šifrom..
Hvala cure, stvarno ste brze
Na netu sam našla da je prvi uzv nakon ivf-a otprilike od 5 - 8tt ovisno o situaciji pa me zanima kako se uopće računaju
ti tjedni, od dana aspiracije ili transfera?