Hvala!
Ali ja se nikako nemogu opustitipogotovo nakon što smo rekli najbližima, nakon
njihovih osmijeha i suza, svi mi govore da se moram opustiti i biti sretna, a ja sam u takvom grču..
jednostavno me strah opustiti se. Mislim da mi je bilo puno lakše dok smo to znali samo ja i mm.
Nadam se da me barem vi ovdje razumijete.
ja prijavljujem pad bete..... tako da nis od mene ovaj put!
sretno cekalicama i drz'te se!
danas 7 dnt 2 blastice, beta 2.
jel to uopće ima smisla dalje pratiti?
Ja mislim da to čak nije ni biokemijska...al vjerujem da će se javit netko pametniji....
![]()
danas je 7dnt --- postojim mogućnost do 10 -14dnt da još poraste,zar ne??
moguće je da nije trddnoća,ali možda i potvrdi biokemijsku ili kasnu implantaciju...
Ja sam danas doktorici javila svoju betu. Negativnu. Rekla mi je da se javim u prvom mjesecu i da dodjem na razgovor za dalje. Uopće ne znam šta bi mi mogla predložit više...
Ko mi kriv kaj sam radila tak rano,al sam htjela vidjet 'događa' li se kaj uopće.
Nikad mi dosad 2 tj nakon transfera nije prešla 0,2.
Da,ali da ju je vadila 14.dnt i da je bila 2,onda bi se složila da to čak nije niti biokemijska..ovak ima još tjedan dana da beta kolko tolko naraste (ali istina,rekla bih ne dovoljno),da bi se utvrdila biokemijska.
riba,shvačam da si htjela vidjeti da li se nešto događa i prije formalnog vađenja bete...ali fakat si uranila.Moj savjet je,izvadi kad si trebala.
Do onda,šaljem ti veliki zagrljaj!
Thanx žužy i kadauna
Sad znam za sljedeći put
Cure moje puno vibrica vam saljem...drzite mi se..i hrabro dalje..doci ce i nasa sreca jednog dana...meni danas 12 dnt..nema bas nikaj,samo me jedno muci...kada stavim utrice nakon nekog vremena,par sati izadje mi ko neka vodica...jel jos kome tak il mi opet mirisi na neuspjeh?
Je, dogodi mi se sigurno jednom dnevno da mi iscuri ta neka kao vodica, brijem da su to utrogestani
Posljednje uređivanje od prava ovčica : 11.12.2013. at 14:22
Da tak i meni..ok vec sam bila u paniki iako nemam simptoma vise nikakvih...cak mi i cike ispuhane vec par dana...jos dva dana do bete
Danas 2 uzv na 8+5 jedna mrva odustala dok je druga primjerene veličine za tt, zloćko hematomić i dalje prisutan grrr...
Tinka nemam pp![]()
Napravila sam clearblue test, i nije se pojavila niti jedna crtica
jel to odma treba biti ili treba cekat?
Pise na upustvima 3 min.
krivo, imam jednu jaku crticu i jednu slabu![]()
clematis,to mi zvuci dobro,ponovi ujutro test,sa prvim urinom? koji dan transfera je?
12 dnt blastice. Je kasno sam radila, danas sam bila na wc-u barem 5-6 puta tako da se i meni cini da bi moglo biti ok.
Sutra necu napraviti test jer idem na betu.
Danas sam ga napravila posto cu na beti biti solo jer muz vise nema godisnjeg nisam htjela
biti previse razocarana ako je negativna a i da to veceras isplacem i da sutra mogu koliko toliko ok funkcionirati.
cekamo sutra da nam javis lijepu betu!
Onda sam nesti zbrckala kad sam slala pp.
Zao mi je zbog mrvice koja je odustala ali zato se ona druga cvrsto primila uz svoju mamicu! <3
A imas li ti kakvo krvarenje ili se hematom samo vidi na UZV? Sta dr savjetuje u svezi hematoma?
Moje brljavljenje ne prestaje,jedva cekam pregled prekosutra da vidimo na cemu smo.
Clematis,sretno,zvuči super![]()
Neznam kakvo brljavljenje je kod tebe, ja sam imala nekoliko puta malkice smeđeg iscjetka par kapi možda. Dr kaže i dalje mirovanje, ali mi žao što ga nisam pitala koliki je sad taj hematom, jer mi je dr.A baš bio napisao veličinu 23x19 mm a sad samo piše "vidi se još manji hematom". Tako da neznam šta da mislim, mogu samo da iščekujem 03.01. kad opet imam kontrolu.
Držim fige za lijepe vijesti prekosutra... Ideš kod dr A ili kod svog?
Clematis vibrice za lijepe brojčice
Clematis super tako je i meni bilo ... Danas sam 11+ 3 tt. Sretno svima da ne nabrajam![]()
orhidejs,rano je,izdrzi još 2 dana i napravi s jutarnjom mokracom...
Posljednje uređivanje od mravak : 11.12.2013. at 20:45
clematis ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
draga hvala ti na svemu, ovo je tek jedan od prvih koraka prema bebici i nadam se da je uspjesan.
Sve nas i dalje ceka jos puno koracanja, neke od nas su malo naprijed neke smo vracene na pocetne pozicije i to preko nekoliko puta , ali ja doista mislim da cemo sve prije ili kasnije doci do naseg cilja.
Curke puno hvala na lijepim zeljama, i ja vama saljem puno vibrica ( nemam pojma gdje se na mojoj tipkovnici doista i nalazi ta tipka).
ajme al ga ja nadrobi sad![]()
riba 76 slažem se sa curama žao mi je ali mislim da je beta premala ali mjesec je čuda i nikad se nezna zato...7 dnt vađenje bete joj joj
strašna žao mi je
clematis sretno sutra![]()
svim curama koje su konačno ugledale + čestitke do neba!!!!!!!!!!!!!
nama trudilicama držim fige!!!!!
Ako sam dobro shvatila na ovom forumu su cure na MPO iz raznig gradova i bolnica?
Da i ovdje javim beta je 1308, ponavljam u ponedjeljak.
clematis divna beta, cestitam i vibram za skolsku trudnocu!