clematis predivna beta,toliko o testovima,jucer blijeda crta a danas velika beta, uzivaj draga i mazi bušu
Wow clematis,bravo!![]()
Clematis bravo, cestitke na lijepoj beti. nek ide dalje skolski... Frcka ima li sta novoga kod tebe?
vrtirepka,cestitam,bas lijepo !
Čestike cure!Želim vam da vam ovo vrijeme prođe u radosti i sreči!
Vrtirepka![]()
vrtirepkatoliko o endometriozi, draga ti si mi vjetar u leđa....
![]()
ja mislim da je danas bio 12 dnt, tj 30.11. je bio transfer 1 blastice i 1 morule.
jos uvijek sam sva van sebe i ne vjerujem da mi se to desava, iskreno cak se nisam ni pripremila na uspjeh vec na novi postupak pa sam malo ''razocarana'' kaj ne bum isla vise na punkcije i transfere.
Cure thnx na lijepim zeljama, svim betocekalica zelim velike i lijepe bete a svim drugim cekalicama puno srece i uspjeha i postupcima.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
clematis beta je veeeelika...mogla bi biti i 2, ha!Odlično
vrtirepka, čestitam!
Brunaa, kad će test?![]()
Joj cure brzinsko pitanje...strašno mi je muka od putovanja..a trebam za osijekw sada.čin mi se ne javlja.smijem li draminu popitii,jer već sad mi je strasbo. Hvala svima...
Posljednje uređivanje od vrtirepka : 12.12.2013. at 12:57 Razlog: greške
Vrtirepka cestitam! Prekrasno twinsici
Clematis krasno neka bude sve kako treba![]()
vrtirepka u prva 3mj trudnoce se ne preporuca uzimati Dramin... e sad, zelis li riskirati tu 1 tabl ili ne na tebi je... na njihovim uputama ne pise da je zabranjeno ali nije preporuka bas...
''Prema literaturnim podacima nisu zabilježene kongenitalne malformacije ili nuspojave kod novorođenčadi koje bi se mogle pripisati uzimanju lijeka. Primjena dimenhidrinata u trudnoći preporučuje se samo u slučaju jasne indikacije. ''
Vrtirepka
Clematis divna beta!! I meni mirisi na dvojceke..
Frcka ~~~~~~~~~~~~~~~
Jejja jel si se pocela kretati? Kako si?
Svima tuznicama veeeliki hug
A ostalima puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatricadugo te nisam vidjela.. u laganom kretanju sam jer zbog dugog lezanja sad ne mogu vise od 20-ak minuta, krenu bolit jako kriza i donji dio trbuha pa me strah.. Kako si ti? Kad krecemo s drzanjem figica za pretrage i postupke?
Jos se odmaram od bolnica,pikanja i ostalih sr.nja... nakon nove godine pocinjem sve ispocetka od pretraga do trudnoce tj.poroda u razumnim tjednima.. he he... jedva cekam... e i sutra imam kontrolu u bolnici nakon prve M.. drzi mi se Jejja moja..vidjet cemo se..![]()
[QUOTE=vrtirepka;2534950]Cure,blizanci!!!u šoku sam[/QU
.............. ahaaa sta sad imas da kazeš!!! jupi jupi iskreno ja se nisam bas previse nadala blizacima kod tebe ono sumljala jesam al znas i ono ma uglavnom nek sve bude ok.....
srceka kucaju oba dva jel...nadam se da si dosla u vrijeme kada ima otkucaja..ma ima sta ja pisem gluposti IMA IMA IMAAA
Curke čestitam svima s pozitivnim betama i +++ veelikim ko kuća..predivan Božicni poklon..sretno dalje..
Nam trudilicama drzim fige da 2014 bude punaaaa +++++
![]()
Cure, velike čestitke na visokim betama :D
U iščekivanju sam svoje.....
izdrzah put bez dramine,
,hvala još jednom,,,
clementis čestitke,,,svim ostalim curama drzim fige u svim sferama naših postupaka....
bravo Clematis Vrtirepka, pa to su 2 x blizici!!!!!![]()
![]()
.............. ahaaa sta sad imas da kazeš!!! jupi jupi iskreno ja se nisam bas previse nadala blizacima kod tebe ono sumljala jesam al znas i ono ma uglavnom nek sve bude ok.....
srceka kucaju oba dva jel...nadam se da si dosla u vrijeme kada ima otkucaja..ma ima sta ja pisem gluposti IMA IMA IMAAA[/QUOTE]
oba srčeka kucaju,,jedan plod je malo manji,,pa postoji mogućnost da odustane,,al kaze dr A,,roditi ce se oba.....imam ogromnu cistu na des.jajniku pa imam mirovanje....
Posljednje uređivanje od vrtirepka : 12.12.2013. at 18:13
Vrtirepka i ja sam imala veliku cistu na jajniku u pocetku T ali je nakon 3 tj nestala. Nadam se da ce i kod tebe brzo nestati...
P.s. nema te komplikacije koju nisam imala u ovoj T..
clematis,vrtirepka![]()
mary123,buabba,Brunaa, Orhideja,mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete!!!
analonetaza dva srca junačka!!!
frćkaza ponedjeljak!!
svim tužnicama šaljem zagrljaj!!!
clematis,vrtirepka![]()
mary123,buabba,Brunaa, Orhideja,mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete!!!
analonetaza dva srca junačka!!!
frćkaza ponedjeljak!!
svim tužnicama šaljem zagrljaj!!!
- ajoj koje vijesti jucer, odlicno i cestitam svim curama na betama, na otkucajima srca, na odjecima i drzim fige ostalim betocekalicama.
- nudim rundu kavei rundu rakijce
pa nek si uzme kome sto odgovara
Clematis & Vrtirepka - čestitke! Takav scenarij priželjkujem i ja!!
Vatra - navijam za školsku trudnoću u 2014.!!!
Ooo puno lijepih vijesti, čestitam svima...
Tinka mislim na tebe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje betovadilice,neka bude lijepih brojčica i nastave se ove lijepe vijesti!
oba srčeka kucaju,,jedan plod je malo manji,,pa postoji mogućnost da odustane,,al kaze dr A,,roditi ce se oba.....imam ogromnu cistu na des.jajniku pa imam mirovanje....[/QUOTE]
maaa bravo za srceka a custo se tice ovog manjeg sta bude,treba samo pozitivno gledati ..i naravno da ces mirovati dok ta cista ne ode...ja sam sad isto onakoc malkoc zabrinuta sta ce biti sa ovim mojim drugim...samo da mi ne radi probleme ovom drugom bez obzira kakav ishod bio ak ce odustati nek odustane odma i nek mi ne dira ono drugo sto kuca...a ja cu se njega sjetiti jer me je šokirooali je*emuuu kad mi nikad nemamo mira i uvijek postoji neka lampica koja se pali ali svakako da sve bude dobroo
curke sa lijepim betama i kuckajućim iznenađenjima sretno dalje, ja ću vam virtualno nazdravitii pojest nekaj fino
![]()
Zanima me di sad pročitati da li su rodile mpo trudnice u terminu???