Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2601

Tema: ODBROJAVANJE 2/2013

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Moja betica je danas 53
    znači-prekid terapije i čekanje menge--valjda pljusne i bude sve ok. ponovit ću sigurno idući tjedan
    Koliko mi je jako teško i žao, toliko sam pribrana jer napokon mogu nastavit s poslovima-i odmoriti misli i živce.
    Nadam se uspiješnijem pokušaju s našim eskimićima iduće godine...
    Ostalim betočekalicama želim velike brojke,
    frćka a tebi veliko čudo

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj orhideja. prvotno napisa Vidi poruku
    Moja betica je danas 53
    znači-prekid terapije i čekanje menge--valjda pljusne i bude sve ok. ponovit ću sigurno idući tjedan
    Koliko mi je jako teško i žao, toliko sam pribrana jer napokon mogu nastavit s poslovima-i odmoriti misli i živce.
    Nadam se uspiješnijem pokušaju s našim eskimićima iduće godine...
    Ostalim betočekalicama želim velike brojke,
    frćka a tebi veliko čudo
    Ne želim davati lažnu nadu, ali šta nije duplanje 48-72 sata? Po ovome bi mogla biti sutra 71! Da ipak ne prekineš terapiju do sljedećeg vađenja bete?

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne želim davati lažnu nadu, ali šta nije duplanje 48-72 sata? Po ovome bi mogla biti sutra 71! Da ipak ne prekineš terapiju do sljedećeg vađenja bete?
    Doktorica je na današnju betu rekla da nastavim s terapijom i ponovim za dva dana. onda sam rekla i raniju betu (35) na to je rekla prekid terapije i ponoviti u ponedjeljak.
    Ok je tvoje razmišljanje, to za duplanje je moguće, ali da su troznamenkaste brojke...jer ovo je zaista pre nisko za 14dnt

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •