To si dobro rekla, bas je triler!
Sretan i blagoslovljen Bozic svima koji ga slave.....
Puno vibri za sve vas.....
I pozdrav uz mucninu i povracanje (danas dva puta)....nadamo se iznenadjenju u petak.
Posljednje uređivanje od orhideja. : 24.12.2013. at 23:55
Orhideja
Curke sretan i blagoslovljen Božić i neka nam se ostvari najveća želja
a onima kojima se ispunila,školske i mirne trudnoće do kraja
Sretan i blagoslovljen Božić svima i da 2014 bude bolja i plodonosnija,,,
sve najbolje svima i sretno nam svima u 2014.god.![]()
Cure sretan Božić. Od srca nam svima želim bar po jednog bebača.
A da bi želja "držala vodu" moram zaželjeti i bolje stimulacije, više para za MPO i što manje onih zločestih ljudi iz čudnovatih inicijativa. Pusa svima, a ne samo "ispravnima"
Dragi moji, svima koji slave želim sretan i blagoslovljen Božić, želim vam svima uspješne stimulacije, ogromne bete, hrpu + i školske trudnoće!!!
cure dali mi koje idemo na vv na postupak moramo nesto placati?mi smo u prvom mj.u postupku
luna2, imaš 4 besplatne inseminacije i 6 besplatnih IVF-ova.
Nakon toga se plaća.
argente hvala ti na ogdovoru
Frrcka sretno sutra.......nestrpljivo cekam da javis da je swe ok.
Meni je temp 36.9 sise me rasturaju,mučnina i ponekad povraćam. Ujutro vadim betu i idem na Uzv .........psihicki sam nestabilna dok sutra ne cujem bar neku vijest.. hhh
Molila bi one koje su imale VM da mi napisu kad im je otkriveno? Po mojem racunanju trudna sam danas 5tj
Orhideja meni je vanmaternična otkrivena u 7 tjednu i to nakon bolnog napadaja,završila sam na hitnoj i tri dana nisu bili sigurni,jer mi je beta rasla pravilno,cice su me boljele,ali osim što sam stalno jela sir,druge simptome trudnoće nisam imala
nemoj razmišljati o tome,bit će sve uredu,nema pravila
orhideja,
da ti nisi ipak trudna dulje od 5 tjedana?
kad ti je bio transfer? kada ZM?
Posljednje uređivanje od Inesz : 26.12.2013. at 23:02
ZM 18-20.11
Punkcija 29.11. Transfer 4.11.
Negdje nekak pise da se racuna trajanje trudnoce????
danas so trudna punih 6 tjedana, 6+0
trudnoća se kod spontanog začeća računa prema datumu ZM. kod mpo trudnoća zna se točno datum punkcije koji se računa kao dan oplodnje, pa se trudnoća može i točnije računati tako da se na datum punkcije nadoda 2 tjedna.
Ne znam koliko je tjedana proslo ali znam da je beta bila malo prek 2000, na toj beti se mora vidjeti plod. Posto se isti nije vidio u maternici, ale je zakljucio da je vm i poslao me je na hitnu gdje je i potvrdjeno.
Btw meni je u startu beta bila niska, ali se je pravilno duplirala.
Meni nema spavanja, svaki dan u 4 ujutro mi se toliko piski da se probudim u znoju i nervozi.
I onda to pisanje traje dugo, dugo ko da sam fucking deva i naravno razbudi me i ne mogu vise oka sklopit.
Popizdit cu!
Orhideja
rekla sam ti nema pravila,vidiš da je sve ok
Sto se tocno vidi?
Orhideja super da nije vanmaternička!Beta ti je očigledno prešla 1000! Šta se vidi, jel to gestacijska ili plod?
Ja nemam već dugo nikakvih simptoma trudnoće, meni je danas 9+1 po punkciji, cijeli tjedan brljavljenje, trbuh ravan ko daska, cice kao uvjek, nema ih! Danas popodne uzv jer mi dr. moja neda uputnicu za sutra dok me ne pregleda!
orhideja,
što je točno dr vidjela? na što se odnosi ovo 0.42? je li to možda 0,42 cm za gestacijsku vrećicu, za žumančanu vrećicu ili možda za embrij? ako je to embrij od 0,42 cm je li kuca srce?
pitaj dr da ti objasni kad bueš donosila nalaz bete.
frćka.....
orhideja - ajmeeeeeeeee
svima kojima treba saljem puno ~~~~~~~~~ i <3<3<3<3<3
mravak beta ti je bas wow! ( pisem tu da ne zacatavam onu temu)
reagensa za betu nema... tek kad sam došla po nalaz-onda mi rekli. mogli su bit pametniji pa jutros reći-otišla bi negdje dalje.
tako da ću saznat betu od danas--tek u utorak. Pojma nemam nisam od olakšanja i šoka ni znala gdje sam ni što da pitam.
To nešto je 0,42 (srce ne kuca-nisam čul ni pitala) u nedjelju idem ponovno na uzuv--onda budem više informirana.
Ponovno sam počela s utrogestanima i mirovanjem
na pregledu uz doktora je bila žensak koja je na stažu..mislim da je njoj rekao--vidiš to ti je plod..mislim
Posljednje uređivanje od orhideja. : 27.12.2013. at 11:25
Sokiralo je mene,jer sam ocekivala VM
Da.na VV sam,ali oni su na godisnjem,kao i mj
Sokiralo je mene,jer sam ocekivala VM
Da.na VV sam,ali oni su na godisnjem,kao i moj soc gin-pa sam nasl nekog koji je radio jutros....
Orhidejasad se probaj smirit i dan po dan, nije vm i to je najvažnije, a svi se sad nadamo najboljem!
Mala Mimi upravo krećem na uzv da napokon definiraju moje stanje! Javim se odmah poslije!
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu, Ri, IVF/ICSI (nakon 10xIVF/ICSI)
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5xIVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu) gemini
LIPANJ 2013. (9)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE gemini
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) gemini
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
mima235, VV, IVF
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
SRPANJ 2013. (3)
tigrical, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 8xIVF/ICSI, 3xFET, 4xIVF u prirodnom ciklusu, 3xIVF polustimulirani)
tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
hannah8, PFC Prag
KOLOVOZ 2013. (3)
m2b gemini
DiDi446, spontana trudnoća (nakon 2xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Konfuzija, Betaplus, IVF
RUJAN 2013. (4)
lara39+, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 5xIVF/ICSI)
tika08, PFC, FET, trudilica za drugu bebu gemini
ivka13, Vg, IVF (nakon 4xIVF, 1xFET)
jojo, Kbc Split, 1. IVF gemini
LISTOPAD 2013. (16)
saan, VV, 1. IVF
bebi, Cito, IVF (nakon 2xIVF)
doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI)
Ignis, PFC, FET
lberc, VV, IVF (nakon 6xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET)
Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF)
Ftičica, Petrova, IVF (nakon 1xAIH)
MajaPOP, spontana trudnoća (nakon 3xIVF, 2xFET)
Anna1, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF, 1xFET)
Iva TS, Slo, IVF
beb – san, VV, 1. AIH
TrudyC, VV, IVF (nakon 16xIVF)
ana-, spontana trudnoća
Tinka79, VV, IVF (nakon 7xIVF)
strategija, spontana trudnoća
STUDENI 2013. (12)
Frćka, Ri, IVF (nakon 2Xivf u prirodnom ciklusu, 1xIVF)
puckica, Petrova, 1. IVF
analoneta, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
vrtirepka, VV, 1. IVF gemini
dino84, KBC Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
lana01, Vg, 1. IVF
suzzica, Betaplus, 1.IVF
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
clematis, VV, IVF (nakon 2xIVF)
dreamgirl, Betaplus, Ivf u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF)
Maybebaby, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI)
PROSINAC 2013. (2)
orhideja., VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET)
mravak, KBC Ri, IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
pirica, VV, FET (nakon 4xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 4xIVF/ICSI, trudilica za drugu bebu)
Brunaa, Mb, FET (nakon 1xIVF, 1xFET) 20.12.
roan, Ri, 1. IVF 27.12.
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 6xIVF/ICSI)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Ledamo, FET (nakon 1xIVF/ICSI)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
ON-GO 12/2013 ~~~~~~~~~~
kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
miny, PFC Prag, FET;
Tia, IVF u prirodnom ciklusu, trudilica za treću bebu (nakon 6xsekundarni IVF);
zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
01/2014: nestrpljiva anka, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); tikki, Petrova, IVF (nakon 2xAIH, 8xIVF, 1xsekndarni IVF, 2xFET); slonica tonica, Vg, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, FET, trudilica za drugu bebu; NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); sara10, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 2xFET); njanja1, Au, IVF (nakon 4xIVF), kameleon, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF); dazler, Vg, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xAIH); Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); arlena, VV, FET (nakon 1xIVF); Dalmašica, VV, 1. IVF;
02/2014: Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu; hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET); Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mona22, VV, FET (nakon 4xIVF/ICSI); Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 5xIVF, 2xFET); tantolina, KBC Ri, FET(nakon 3xIVF, 7xIVF/ICSI)
03/2014: bernica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF/ICSI); kika222, VV, IVF (nakon 4xIVF, 2xIVF u prirodnom ciklusu); sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI); bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
1977, 2hope, aboni76, Abys, Aerin, Afraid, ajma, Ajvi, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, Angely4you, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, biska, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boogie woogie, brigitta, brundica, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, CherryBG, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, cvjetić, Cvitaa, Čičkolo, Črkica, *DJ*, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, Dea2010, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, florjan, Frodo, Gabi, Geja 41, giga, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, Iva28, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivana979, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kikolina, kinki, Kjara, kkipilek, KLARA31 , kleopatra, kokos, koraljka, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, Lara86, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, LOTTOS, luna1, lucija83, lulu79, ljiljan79, ljube, ljubi, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, makajica , Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, MallaPlava, MAMI 2 , manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marija_sa, marincezg, mario, marnie, Martinstoss, martuška, Mary123, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mimadz , Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monika2208, monja, mostarka86, mrvica7, mssnoopy1204, Mury, my_heart, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, Noemi, nora208, nova21, olea77, olivera, Orhideja, osijek, Ozana, PapigaCapo, paty, PetraP, piki , PinaColada, pinny, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, sami_os, sanchica, Sandra1971, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, sanjam, santana, sara38, sara69, saraya, serenity1, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, strijelac, suen, sunasce, sunčeko71, s_iva, Šiškica, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tina1986, tina2005, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valiana, valii, Varnica, vatra86, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
orhideja,
ti dakle ne znaš što je dr vidio na ultrazvuku? ne znaš na što se odnosi ona mjera od 0,42 što si napisala?
je li ti dr dao kakav nalaz na pismeno ako ti već nije objasnio ultrazvučni nalaz?
cure,
znate li kako je forumašica lara39+?
GV a ne gu. Na mobu sam,pa me zeza..... znaci ipak swe pise-samo treba znat procitat.
To je ok ili?????
Frčka,Orhideja sretno u daljnjem razvoju situacije.... ovo čekanje stvarno nervira i živimo u strahu od bete do bete , pa od UZV do UZV....
Pirivca,Bruna, Crvenkapica ,roan, ..... da nas iznenadite sa lijepim betama u Novoj !!!!
Moja beta 17 dnt 1bl. je 4877... jos nevjerujem... sada nestrpljivo čekam 1.UZV da vidim malo treptavo srce......
Mravak super betanek ti proleti vrijeme do 1UZ..
Frcka nadam se da ce bit dobre vijesti...
Nažalost mi sutra idemo na kiretažu! Plod je tu, ali srce nije prokucalo!
Hvala svima na podršci, šaljem vam
Želim svima sve najbolje, Orhideja drži se i naoružaj strpljenjem!
Mravak još jednom čestitke na prekrasnoj beti, za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frćka ,jako mi je zao draga,drži se...