Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
Gle, ona je nešto iznad prosjeka dobila u duljini.

Ma daj?! Nisam znala. Inače uopće na pratim brojke, nekako si uvijek mislim kak je bolje ne opterećivati se time ak je sve u redu

Sve što pišeš je ok, ne vidim nigdje ni znaka problemu.
Imate super broj podoja i 10 min je sasvim ok da ona dobije dovoljno, ovo kako opisuješ da siše, školski je primjer tijeka podoja od početka do kraja.

Hvala na riječima ohrabrenja, znam ih i ja u teoriji i praksi al kad ti dođe neko u bijeloj kuti i kaže da doji prečesto i da bi po noći trebala dulje spavat bez podoja, da bi to sve mogli biti znaci gladi, pokleknem u trenutku

Ovo:

Može biti znak silovitog otpuštanja mlijeka, koliko dugo se to već javlja?
Dobro radiš što prekineš podoj i umiriš je.
Možda kad je vraćaš na dojku, ako ne želi u istom položaju sisati, da je probaš dojiti u hodu ili u nekom položaju u kojem je ona uspravna, ili leži trbuhom na tebi.
Jesi probala?
Probat ću sa promjenom položaja.

I kaj da sad radim, što je nabolje dugoročno za zdravlje i napredak djeteta? Dok sam čekala vaše odgovore dala sam joj u 2 navrata poslije podoja malo adaptiranog i uglavnom probala je potegnut al je odmah udustala i okretala glavu na stranu. Sad ili je to učinila s gnušanjem spram AD i flašice na koju nije navikla il fakat nije gladna...

Uglavnom, osjećam da bi nešto trebala poduzet a ne znam ni sama kaj ću s tom dohranom. Znam da ak krenem, da povratka natrag nema, smanjit će mi se proizvodnja mlijeka. Ne znam jel joj to uopće potrebno.