Pokazuje rezultate 1 do 50 od 637

Tema: Nije dobila dovoljno na vagi

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    Da nastavim svoju priču. Jučer bili u vg bolnici na pedijatriji kod gastroenterologice. Nalazi krvi i urina su savršeni, opće stanje dobro, vele. Sljedeći tjedan idemo na par dana u dnevnu bolnicu da daljnje pretrage. Pretpostavljaju da je sve u redu, ali da treba "uvesti reda" u obroke. Smatraju da doji prečesto, da kašice 12o-130 ml su premalo za njenu dob. Ona je sada napunila 7 mj. ima točno 6 kg i 67 cm i jede svaka 2-3 sata. Moram im donjeti krivulju rasta.

Ne znam kak bi ja to točno trebala uvesti reda....
    Žao mi je da se priča nastavlja ovako. Na žalost, čula sam vrlo sličnu nedavno od sestrinih prijatelja koji su prošli sličnu torturu jer dijete ne dobiva na kilaži nikakvim režimom prehrane (dijete je u potpunosti na adaptiranom jede masu namirnica, preko 12 mjeseci je staro).
    Ovo podebljano je i utješno, što pretpostavljaju da je ok, ali i potencijalno opasno po dojenje. Nadam se da ćete iz toga izaći bez velike štete.

Jesu li ti ponudili kakvu alternativu? Jesu li inzistirali da dodaješ adaptirano ili uvedeš nekakav obrok da se vidi hoće li dijete početi dobivati na težini i bi li dobitak na težini utjecao na to da ne idete na dodatne pretrage jer bi se potvrdilo da je sve ok?
    Posljednje uređivanje od BusyBee : 07.12.2013. at 01:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •