Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
ekoi, zar ti ne bi bilo lakše bebi nakon svakog podoja dati bočicu ADa nego ju mučiti po bolnicama i pretragama?

Daleko manje stresno je da nakon šest mjeseci dobiva mlijeko u bočici nego da ste danima u bolnici. Tek ako dovoljno hrane bar 2 tjedna ne bude dalo rezultat u povećanju težine, tada možda, na pretrage, iako bih ja pustila i duži rok sve dok je beba zadovoljna.

I daj joj kaloričnu hranu. Pusti sad voće i povrće, ima vremena, nađi kašice sa najvećim brojem kalorija i nadebljaj dijete. Kad budute i ti i liječnici vidjeli da vaga ide gore, moći ćeš opet mijenjati prehranu bebe.
beti, nije da nisam pokušala u najvećoj brizi za njeno zdravlje. već sam pisala o tome da beba odbija flašicu i okus AD, nema šanse, osim na silu, a to ne dolazi u obzir. nudila sam joj kroz tjedan dana flašicu ad i prije i poslije i umjesto dojenja, okretala je glavu i to se sve samo proljevalo po njoj, užas, koje mučenje. onda sam joj pokušavala napraviti kašicu sa ad, al jednostavno odbija taj okus, isto kao i svu industrijsku hranu općenito.

evo, zadnjih dana je srećom povećala količinu kašica na 180-190 ml. i to pojede sve ako ima malo slatkasti okus pa u sve ubacim malo jabuke, a na repertuaru su kruške, mrkva, blitva, špinat, krumpir, riža, proso i to sve na žličici masl. ulja i koju žličicu baby žitarica. ne znam što bi kaloričnije od toga moglo biti s obzirom na njenu dob. mogla bih početi s mesom, svježim sirom...