-
za sada je primarno obaviti kopletnu obradu. neće joj raditi ništa agresivno, testovi na alergije, hormone, uzv. preživjet ćemo to zajedno. nisu davali nikakvu alternativu dok ne eliminiraju mogućnost bilo kakve bolesti koja bi bila uzrok slabom napredovanju. dr. je spominjala suradnju s nutricionistkinjom jer kako velim smatra da samo treba malo uvesti reda u obroke i složiti da nutritivno budu optimalni. tješi me što nije bilo ni riječi protiv dojenja. spomenula sam da je po njihovom mišljenju problem ti prečesti podoji iz razloga jer cijeli organizam troši puno više energije zbog takvog hranjenja, pa se zato ne može zbuckati, tj. sav višak energije umjesto u špekec odlazi na održavanje bazalnog metabolizma i funkcija.
rado bih da mogu izbjeći ovaj program pretraga, ali biti ću mirnija ako dobijem potvrdu da je sve ok i da dobijem stručni savjet sa kobiniranjem dohrane nego da furam tvrdoglavo neki svoj film na djetetovu štetu. biti ćemo u dnevnoj bolnici, dakle nakon pretraga idemo doma a ja sam cijelo vrijeme uz nju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma