-
ja ne znam na koju temu vise da pisem.... moja malena sve manje i manje jede...podoji nam traju dvije minute... da li da podoj od jedne minute aktivnog sisanja brojim kao podoj? U zadnjih 20 dana je dobila samo 200 grama... dosadasnje muke po dojenju sam nekako uspjevala psihicki izdrzati, jer me njezin poprilicno solidan napredak u prva dva mjeseca drzao optimisticnom, ali sad me ovih 200 grama bas deprimiralo.
ima jak nagon za povracanjem, kad joj idem dati cicu a da ona to ne zeli, odmaj joj se zeludac dize... kad sam morala ici vani muz bi joj pokusao dati moje izdojeno na bocicu, ali nece,,,nece ni na zlicu, na bocu joj se dize zeludac, a na zlicu se zagrcava..... do sada baceno preko pola litre izdojancije... Mlijeka imam, rijetko kad pojede sisu do kraja, uvijek kad nakon dojenja stisnem mlijeko ide... nego ona jednostavno nece da jede... po noci dobro spava, budi se jednom ili dvaput... cesto povraca (bljuckanje i ono u mlazu)... Kad radim kompresije da produzim podoj, njoj sisa ispadne iz usta jer ju samo lagano drzi... i onda je vise ne zeli nazad.. ponekad upali da je nosim i dojim, pa tako produzim podoj za minutu..
Priznajem da sam malo panicna jer sam puno toga s tezinom prosla sa starijim sinom, i zelim pod svaku cijenu izbjeci sve to opet... Beba ce za 10ak dana imati 3 mj... Kako da projede? Kako da smanjim bljucanje i povracanje? Ako to dvoje savladamo valjda ce i tezina krenuti,,, uh
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma