Citiraj Mimah prvotno napisa Vidi poruku
Jesi li je probala dojiti u mirnoj, poluzamračenoj prostoriji? U polusnu, prije i poslije spavanja? Pokušaj još koji noćni podoj ubaciti.

Doji je u uspravnijem položaju, neka često podriguje, možda će manje izbacivati tako. Koliko često bljuca tako u mlazu? Jednom dnevno, češće, rjeđe?

Kad uspori, a ti želiš napraviti kompresiju, pokušaj joj nekako pridržavati dojku, stisni više iza, da ne poremetiš položaj dojke u ustima, pogotovo što je tako slabašno drži. Ne znam jesi li gdje pisala, pretpostavljam da joj ne daješ dudicu.
U miru je dojim dok smo same doma, a kad bratec dode iz vrtica ona vise nema mira... Ali nisam primjetila da trza na vanjske podrazaje u smislu da joj odvucu paznju. Znaci i u buci i u miru je isto... jedino nisam pokusala sa zamracivanjem, to cu danas krenit primjenjivat, tnx. Sto se tice povracanja, prije je povracala u mlazu 2 puta na dan, pa nekad svako drugi dan, sad svako par dana, znaci ide to na bolje... a najcesce povrati kad joj ja nutkam da produzi podoj pa joj se ono samo ukoci jezik i nekad povrati a nekad ne... naravno kad ispovraca sve sto je podojila onda sebe krivim kako sam glupa i sta sam joj jos nudila kad nece, sad je povratila i ono sto je pojela. Dudu nece, iako sam joj nudila navecer kad bi plakala prije spavanja (vecernja nervoza) kad bi povukla cicu i kad bi krenlo mlijeko ona se unervozi pa sam pretpostavila da bi samo cuclala a da joj ne curi. ALi nece dudu, htjela je moj prst sisat 10 ak minuta prije spavanja 3 dana, pa joj i to pocelo smetat.