-
Greymalkin, hvala ti sto si podjelila svoje iskustvo. Znaci nevolja dolazi i u paru
ja sam mislila da sam muku prosla s hranjenjem starijeg, pa se ova mica maca rodila i pokvarila mi teoriju. On je isto tako imao 8 kg tek s 14 mj, jeo je oko 60 ml po cicanju al svaka 2 sata i po danu i po noci. Sad s 3,5god je super. A ova mala nema interes i sve se svodi na to kad cu joj ugurat sisu a da je ne izbaci.
Mi smo danas doma. Doktori nisu nista zakljucili. Sestre koje su je pokusavale nahranit kazu kako takvo dijete nisu dosad vidile i da bi ona trebala bit gladna. Smijesno
ja mislim da su je trebali bolje pregledat, pogledat kako izgleda sam podoj, kako guta, kako dise dok doji, kako moze dojit samo lezeci i sklupcana prema naprijed (nece da fino zabaci glavicu malo unazad), kako bljuca kad se "prezdere" s podojem od 40 ml. Ali bili su prezauzeti trazeci nacin da je "najedu".
Sad cemo se koji dan odmorit od svega. Pokusat cu zaboravit da nemamo minimalan broj podoja, da nemamo minimalan prirast, da nemamo minimalno mokrih pelena..
Molila bi savjetnice jos savjet ... kako da u ovo malo mlijeka koje ona pojede u obroku bude samo ono najmasnije? Nudenje iste dojke u kracem periodu mi nema puno smisla jer su periodi izmedju podoja duzi pa mi se cini da se do sljedeceg podoja dojka opet napuni i da je prvo opet vodenasto? Da izdojim prije podoja malo vodenastog pa da joj onda dam da doji, pa nakon podoja jos malo izdojiti da odrzim proizvodnju? bi li pomoglo hranjenje na samo jednu dojku, onda ne bi imala dilemu?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma