Pokazuje rezultate 1 do 50 od 637

Tema: Nije dobila dovoljno na vagi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    peppa&braci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pratim temu. Nadam se da ce bebice pocet vise papat..od srca podrska. U mom slucaju sam odma posumnjala na cjepivo. Prva dva mj ide odlicno 2300g a 3mj nakon cjepiva jede puno krace i dobiva cca 400g. sa 4 mj-650 i sa 5mj 350g i naruceni smo na kontrolno vaganje Sad imamo 5mj i jedno sam cjepivo (ono da 4mj) preskocila, plus malo stekamo sa dojenjem i ne zelim jos dodatno ugrozit situaciju. Mrzim vagu. Zna li itko dali je refluks nasljedan..jer ja ga imam

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj peppa&braci prvotno napisa Vidi poruku
    Pratim temu. Nadam se da ce bebice pocet vise papat..od srca podrska. U mom slucaju sam odma posumnjala na cjepivo. Prva dva mj ide odlicno 2300g a 3mj nakon cjepiva jede puno krace i dobiva cca 400g. sa 4 mj-650 i sa 5mj 350g i naruceni smo na kontrolno vaganje Sad imamo 5mj i jedno sam cjepivo (ono da 4mj) preskocila, plus malo stekamo sa dojenjem i ne zelim jos dodatno ugrozit situaciju. Mrzim vagu. Zna li itko dali je refluks nasljedan..jer ja ga imam

sad me plašiš i moja slično kao i tvoja beba mi danas napunili 4 mj za 15-tak dana tek na kontrolu
    mislim palo je meni na pamet cjepivo, ali opet....
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 10.01.2014. at 01:26

peppa&braci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    sad me plašiš i moja slično kao i tvoja beba mi danas napunili 4 mj za 15-tak dana tek na kontrolu
    mislim palo je meni na pamet cjepivo, ali opet....
    nadam se da ces javit dobre vijesti kad prode kontrola
    Neznam jesam li rekla..MRZIM vaguuu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •