Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
S2000, koje su ti sve korake preporučili?
Jesu radili alergotest na svu hranu ili ?
Nisu ti preporučili da joj daš adaptirano umjesto dojenja?
Prvi korak je uvesti dohranu rizinim pahuljicama na mom mlijeku. Kako je moje smrznuto predaleko, a strah me izdojiti da joj ne bude malo u sisi, radili smo na ad-u. Onda ide infatrini. Ako ni s tim tezina ne ide onda da ja izbacim sve od kravljeg mlijeka iz svoje prehrane (ja to vec radim) a malenoj uz moje mlijeko da dodam Althera mlijeko. Ukoliko i dalje stagnira, hospitalizacija u Klaicevu. Ne znam kako to sve strpati u dva tjedna, tj nadam se da cemo prve dvije stavke odradit i da ce biti dobro.
Cilj je da dobije 300 gr u mjesec dana (tj 150 u sljedeca dva tjedna) i onda ce bit ok.

Ne, nisu preporucili ad umjesto dojenja. Dapace, kad im kazem da imam mlijeka onda preporuce uvijek to prvo. Kazu da mm i ad imaju isto kalorija (70 u 100ml), a infatrini ima 100 u 100ml.

400ml mog mlijeka na dan joj je malo za napredovanje. Al ja joj jednostavno ne mogu dati vise jer je i ovih 400 pomocu trikova i veci dio u noci dok spava.

Ja sam malo zivnula jer je pila tih pahuljica iz case. Tj zgrabila je rukama zarkoruzicastu zdjelicu iz koje sam joj zlicom htjela dati papati, cvrsto je stisnula i ugurala sebi usta da jede zdjelu, a ja bi joj nagnula i ona bi napravila gutljaj i nije se ljutila vec stalno grabila :what:

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk