Ja ću pisati tu jer ne znam gdje bih dalje pa ako treba neka se premjesti...

Znači, beba će vrlo uskoro godinu dana. Rođena je sitna (2450 g), ali je super napredovala ina zadnjoj kontroli s 9 mj. imala 8800 g. i 66 cm. Pedijatar na svakoj kontroli komentirao da imamo i malo viška grama.
Od kad smo počeli s dohranom super je prihvatila, voli jesti i traži jesti. I uvijek pojede ili sve ili vrlo malo ostavi. Razlog više zašto sam sad zbunjena.

Vagala sam ju dva puta ovaj tjedan na digitalnoj vagi (sa mnom pa sebe samu pa odbijem svoju težinu i drugi put stavila nju samu na vagu) i danas i na običnoj mehaničkoj. Na digitalnoj vagi imala je 8 kg, a mehanička čak pokazuje malo ispod 8. To bi značilo da je ona izgubila na težini 800 ili više grama. Ja ne znam kako je to moguće jer kažem baš voli jesti i živahna je i sve. I da, doji, po danu jedno tri puta, a po noći uglavnom 2 puta, ali imamo i ludih noći u kojima ide to i do 5 i više puta.

Ne znam... Idući tjedan trebamo ići na novu kontrolu kod pedijatra, ali evo ja izluđujem samu sebe...

Je li moguće da dvije vage važu pogrešno? Ili ako nije, zašto dijete koje jede gubi na težini? Koji bi bili mogući razlozi?