-
Bok svima! Imam bebu koja za desetak dana navršava 3 mjeseca. Rođena sa 3700, otpuštena sa 3500. Porodajnu težinu vratila sa tjedan dana. Od poroda skroz do sad jako lijepo spava. Prvih tjedana 2 noćna buđenja. Kroz dan intervali od max 1 sat budnosti do spavanja od po 4,5,6 sati, ovisno o danu. Na prvom vaganju porasla 3 cm i dobila 1 kg. Sa dva mjeseca je već izbacila 1 noćno i počela se buditi samo jednom. Dobila je 650 grama samo. I sad nas je neki dan došla patronazna posjetiti i zamolila sam ju da izvaze da vidim koliko kg ima i vaga pokazala 5200. Niti grama nije dobila u 3 tjedna. Patronazna me umirila da nema mjesta panici, da mala jako lijepo motoricki i neuoroloski napreduje, ali ja ipak vidim problem u tome i ne znam u čemu grijesim. Na svaki njezin kme, najprije cicu ponudim. Ona se brzo najede, vidim i čujem da guta mlijeko. Kroz dan ima popisane pelene, stolica svakih 7,8 dana dosta obilna, ok teksture i boje. Zadnjih tjedan dana spava od 20-05 ujutro, zadnji podoj ima prije spavanja, u 5 opet pojede i spava do 7. I budi se sa suhom pelenom i to me isto jako brine. Koža joj ok izgleda, fontanela je u redu. Ne kuzim kaj krivo radim pa molim za savjete.
Danas je bila opet patronazna i mala je dobila samo 30 grama za tjedan dana. U cemu bi mogao biti problem?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma