Muškarčina će uskoro napuniti 3 godine i kupila bih mu jastuk za spavanja, za sada još uvijek spavamo baz ikakvog.
Molim lijepo iskustva, mišljenja, preporuke: kakav jastuk kupiti kao prvi jastuk za spavanje?
Muškarčina će uskoro napuniti 3 godine i kupila bih mu jastuk za spavanja, za sada još uvijek spavamo baz ikakvog.
Molim lijepo iskustva, mišljenja, preporuke: kakav jastuk kupiti kao prvi jastuk za spavanje?
ja ti ne mogu baš puno pomoći, mi smo Luki kupili u Ikei neki jastuk vođeni samo svojim nekakvim osjećajem - na čemu bi nama bilo ugodno spavat...
nisam puno proučavala prije toga, jedino nisam htjela perje... i nisam uzela neki veliki nego manji...
Mali pernati...ionako 80% vremena dok spava ne provede na jastuku, nego u svakavim položajima.
ma mislila sam možda za taj prvi da je dobra varijanta da je mekši i tanji, da se navikne
nikakve anatomske kerifeke s memorijskom pjenom jer bi mu to možda bila prevelika promjena obzirom da nikada nije imao jastuk...?
Od treće godine, anatomski tanki.
Perje ne možemo (alergičari), tako da nam se ovo pokazalo dobrim rješenjem. Prvi jasuci koje su imali bili su neki kojima se mogla izvaditi dodatna spužva i tako smanjiti visina. Bili su debeli oko 2 prsta, čak i manje.
Ja spavam bez ikakvog jastuka, pa nisam jastuk ponudila ni djetetu (4 godine). Koji su argumenti za spavanje na jastuku? Ima li nekakvo stručno objašnjenje?![]()
Kupili smo ih svojevremeno u trgovini "Naš dom" u Gundulićevoj. Ta više ne postoji, zatvorili su je, ali lanac trgovina postoji pa vidi imaju li štogod.
Bitno je da jastuk ima navlaku (unutarnju) od prirodnog materijala, da se može skidati i prati.
Inače, ima trenutno u Sparu nekakva bambusova posteljina, dobila sam letak jer imaju popust uz bodove, ali nisam vidjela uživo. Zapamtila sam samo da nude te dječje tanke jastuke pa vidi, možda ima nešto suvislO:
http://www.vitapur.hr/kategorije/spa...t-pillow-40x60
Posljednje uređivanje od Peterlin : 16.09.2013. at 12:04