-
Moja je u mještovitoj skupini kod divnih teta, nikad problema, nikad kritizerskih razgovora, dapače, čak su mi pomogle prihvatit neka ponašanja kojima moja pribjegava kao normalna.
A propos tehnikalija - rađenje doručka to nemam pojma, brisanje guze po meni negdje bi to trebalo oko 5 makar uvodit. Nitko nas nije ni zbog čega špotao i kačio epitete, tete su uvijek s osmijehom.
Cure, probajte skužit imate li generalni problem (loša odgojateljica, loše tete), loše u smislu da su neki vrtići/tete više onako "austrougarska đir" - mali broj, koliko kužim, ali ima ih. Po mom iskustvu i nekom posrednom iskustvu, neki "austrougarci", kad im se prihvati to da je to nešto što se teško može mijenjati, opet od njih možeš nekog benefita imati i naći s njima svoj mir i uspostavit čak i srdačan odnos i dobivat de fakto više infoa od nekog "smiling all day super ljubaznost" tipa. Drugo rješenje je mijenjanje grupe eventualno. Ovo je vrijeme ispipavanja, dajte još malo vremena.
Mislim da je najbolje slijedit sugestiju od čokolade i ispipat to na individualnom razgovoru (za tete), a odgojateljica je očito ovaj "austrougarska tip". Ima tako ljudi po vrtićima koji rade po nekim benchmarkovima, i čisto tehničkim, od prije milijun godina, a i generacije djece se mijenjaju - možda je nekad bilo normalno brisat guzu s xy godina, danas su generacije drugačije i čini mi se kasnije samostalne - i ta kasnija samostalnost postaje neki novi benchmark.
-
Pa dat ću joj još malo vremena...A jučer mu je de facto bio tek 6. dan u vrtiću od početka godine, jer se odmah prvi tjedan razbolio...
Teta je ja bi rekla baš taj "austrougarski đir", a i čini mi se da je pred penziju...Moj sin je zadoovljan u vrtiću, koliko ja vidim, baš voli ići tamo. kad ga pitam kakva mu je teta, kaže da je dobra. Ne želim raditi problem tamo gdje ga nema, ako je on sretan, možda da je samo ignoriram...?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma