Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Razgovor s odgajateljicom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne treba te zabrinjavati npr. to što se tebi teta ne sviđa ili što ti nije "legla". Bitno da je ona o.k. tvom djetetu i da se ono ne žali na nju.
    Ja uopće ne vidim kako bi se mom djetetu mogla svidjeti teta koja se meni ne sviđa. Ako ja smatram da je teta prestroga, hladna i neadekvatna u svom pristupu, sigurna sam da i djeca osjete takav pristup, i ne vjerujem da bi im se mogao svidjeti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uopće ne vidim kako bi se mom djetetu mogla svidjeti teta koja se meni ne sviđa. Ako ja smatram da je teta prestroga, hladna i neadekvatna u svom pristupu, sigurna sam da i djeca osjete takav pristup, i ne vjerujem da bi im se mogao svidjeti.
    Propustila si bitno (opet): ne treba donositi konačan sud na temelju jednog kratkog susreta.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Propustila si bitno (opet): ne treba donositi konačan sud na temelju jednog kratkog susreta.
    Ali ruku na srce, nije ni bilo govora o donošenju konačnog suda.
    Ja sam uvijek za raščišćavanje situacije i prohodnu komunikaciju. I stvarno mislim da kritizerskim komentarima nema mjesta u prvih par dana vrtića, ako ikad.
    Posljednje uređivanje od vertex : 26.09.2013. at 12:19

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam to rekla niti zaključila na temelju jednog susreta. Koliko sam shvatila, winnerica je govorila o trajnom stanju, nema veze što je netko nezadovoljan tetama ako se djetetu tete sviđaju. Razmišljam na način da ako sam ja nezadovoljna tetama (a morale bi se učestalo događati neke grube greške da bih bila općenito nezadovoljna tetama - ne govorim o sitnicama i povremenim događanjima, nitko nije savršen u svom poslu), onda se njihov pogrešan i neadekvatan rad mora odraziti i na djetetu.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    da, no teško da ti možeš mijenjati pristup tete pred penziju

a drugo, imaš djece (npr moji oboje) kojima teta jednostavno - nije bitna.
    tu je da im osigura one osnovne potrebe, ali ako na njih ne viče, uopće ju ne zarezuju. bitni su im prijatelji, djeca s kojom se igraju, a tetu baš i ne doživljavaju previše.
    a ono što mi primijetimo - kakav je pristup, koliko se trudi, osmišljava razne sadržaje itd - to oni ne primijete.
    što ne znači da nije bitno, bez obzira što oni ne primijete, da se razumijemo. i što ne znači da neće biti zadovoljniji i sretniji u drugom okruženju. to ti je ono - ako ne znaš za bolje, niti ne tražiš bolje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •