...o aktivnostima za djecu predškolske dobi. Ritmika, sportovi, glazba, jezici...Za sada sam našla samo u gradskoj knjižnici - programi za djecu...
...o aktivnostima za djecu predškolske dobi. Ritmika, sportovi, glazba, jezici...Za sada sam našla samo u gradskoj knjižnici - programi za djecu...
Saznala sam ti da ima mažoretkinje grada Vt, pom- pom i plesni studio Kuc. Ima i pri Českoj besedi nekakav ples. Eto, valjda će ti malo pomoći. Ima vjerojatno i drugih sadržaja, ne znam gdje bi najpametnije bilo pitati.
Ima u sklopu vrtića sportska igraonica, to ide moj sin dva puta tjedno po sat vremena, ples je isto u vrtiću dva puta tjedno, ima još muzička igraonica (u glazbenoj školi), nudili su nam englesku igraonicu. Pa karate, rukomet i drugi sportovi, samo što nisam sigurna od koje dobi primaju djecu. Vjerojatno ima toga još.
Javi ako trebaš konkretne informacije za nešto, raspitat ću se.
E da, po ljeti je škola plivanja na bazenu (prije je znalo biti besplatno Grad je financirao, ne znam kako je sad). Postoji i plivački klub.
hvala cure!
Water meni su u vrtiću rekli da su te igraonice samo za djecu koja idu u vrtić pa ako možeš pitati, kad vodiš sina, jel mogu ići i djeca koja ne pohađaju vrtić.
Sutra ću još pronjuškati ostalo što ste napisale tako da se prije selidbe odlučimo.