Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Virovitica - trebam info...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Virovitica - trebam info...

...o aktivnostima za djecu predškolske dobi. Ritmika, sportovi, glazba, jezici...Za sada sam našla samo u gradskoj knjižnici - programi za djecu...

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Podižem...u nadi...

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Saznala sam ti da ima mažoretkinje grada Vt, pom- pom i plesni studio Kuc. Ima i pri Českoj besedi nekakav ples. Eto, valjda će ti malo pomoći. Ima vjerojatno i drugih sadržaja, ne znam gdje bi najpametnije bilo pitati.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ima u sklopu vrtića sportska igraonica, to ide moj sin dva puta tjedno po sat vremena, ples je isto u vrtiću dva puta tjedno, ima još muzička igraonica (u glazbenoj školi), nudili su nam englesku igraonicu. Pa karate, rukomet i drugi sportovi, samo što nisam sigurna od koje dobi primaju djecu. Vjerojatno ima toga još.

Javi ako trebaš konkretne informacije za nešto, raspitat ću se.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E da, po ljeti je škola plivanja na bazenu (prije je znalo biti besplatno Grad je financirao, ne znam kako je sad). Postoji i plivački klub.

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

hvala cure!
    Water meni su u vrtiću rekli da su te igraonice samo za djecu koja idu u vrtić pa ako možeš pitati, kad vodiš sina, jel mogu ići i djeca koja ne pohađaju vrtić.
    Sutra ću još pronjuškati ostalo što ste napisale tako da se prije selidbe odlučimo.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj stanam prvotno napisa Vidi poruku
    Water meni su u vrtiću rekli da su te igraonice samo za djecu koja idu u vrtić pa ako možeš pitati, kad vodiš sina, jel mogu ići i djeca koja ne pohađaju vrtić.
    Sutra ću još pronjuškati ostalo što ste napisale tako da se prije selidbe odlučimo.
    Da, pitala sam tetu, sportska i engleska igraonica i ples su za vrtićku djecu. Čula sam da postoji u kazalištu nekakva igraonica (lutkarska čini mi se), probaj nazvati kazalište i glazbenu školu možda se kod njih može. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •