-
Ja sam imala dva dosta pozitivna iskustva s hospitalizacijom djeteta.
prvo je bilo po porodu u kolovozu 2008 u vinogradskoj kad je maleni bio u inkubatoru pa nisam mogla baš biti cijelo vrijeme s njim, ali držali su me u rodilištu i ne pomišljajući da bi me otpravili doma bez njega. posjete majkama na neonatologiju su bile gotovo neograničene, izdajanje kad god hoćeš u bilo koje doba dana i noći - uvijek se moglo donijeti; hranjenje/dojenje jedanput dnevno ovisno o stanju djeteta, svo osoblje i doktori svakodnevno na raspolaganju i izvješću o stanju djeteta...
drugo nedavno u zaraznoj. odmah su mi rekli da u apartmanu mogu biti 24 sata dnevno s djetetom. jest da je dan 290,00 kn neovisno o tome jesam li ja osigurana i je li osigurano dijete preko mene, ali sad kad vidim ova iskustva mislim da je i to dobra situacija.
svatko je imao svoj krevet (iako smo spavali skupa u mom i nitko nam nije radio probleme), u apartmanu je bila kadica za kupanje, ormarići, tv...svaukupan dojam i nije baš nešto, ali s obzirom na cjelokupno stanje u zdravstvu - moramo biti zadovoljni. uvijek je netko mogao biti s njim, MM i ja smo se izmjenjivali preko dana da se odem doma otuširati, a preko noći sam bila ja s njim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma