Na spomen ORL u Zadru, sledim se i bolje da ne pričam sve jer mislim da bi me odmah pepoznali!!

U travnju je moja curica(tada 6 god) operirala sva 3 krajnika, ja sam bila s njom navecer do 23h dok nije zaspala, ujutro sam došla prije 6h dok se još nije bila probudila. Pomislim: super nije ni skužila da nas nema!! Kad primjetim da joj papuče pored kreveta nisu okrenute onako kako sam ih ja ostavila. Pitam je da li je išla na wc, ona kaže nisam, to sam ja vas po noći tražila , po hodnicima pa me teta vratila u sobu.
:shock: Zamisli da je nisu primjetili pa da je otišla van ili nešto, nemam ja super povjerenje u njihovo zakjlučavanje, mislim ako se ja mogu ušuljat može se i izaći...

Na tom odjelu ne znam da li su gori liječnici ili sestre. 24sata nisam uspjela saznati ko mi je operirao dijete!! Na kraju pri otpustu sam doktora koji ju je pregledao pitala, da li ste je vi operirali? On je rekao: da, a na moje pitanje kako se on zove pitao je: zašto vas to zanima? :?
Velim ja , vi znate moje ime i prezime, zašto ja ne mogu znati vaše, onda je nevoljko promrsio svoje prezime.
Da ne spominjem da smo na specijalistički pregled čekali 4 tjedna, onda smo na operaciju trebali čekati 6 tjedana, iako sam ja rekla dijete mi je zdravo izvadila sam je iz vrtića već 4 tjedna, ali to ništa nije upalilo.
Na kraju su je operirali za 3 dana, jer sam ja odmah sutra iznervirano došla nazad i rekla da mi je dijete zdravo, da sigurno ima odustajanja od operacije, i da je ubace. Tu smo naišli na ipak ljubazniju sestru pa su se oni sjetili da je upravo jutros otkazala jedna mama, i da može biti operirana za 3 dana...koji obrat situacije!!?? Možete misliti koju smo trku imali ta dva dana krv, anesteziolog itd...

Pišem prilično zbrkano jer me , kao i tebe dijanam, obuzme takav bijes kad se sjetim tog odjela i ekipe...

Zaboravila sam pripomenuti: Ujutro 7h, doveli djecu: Brže roditelji van, sad će vizita, da vas doktori ne zateknu :?
Pitala sam malu što su im radili kad smo mi otišli, ona kaže plačući naravno, odmah je došla teta i svima dala injekcije, svi smo vrištali i plakali!!! Ma zamislite vi taj prizor :shock:
ma bolje da ne pišem dalje tlak mi skače