da se i ja javim (kad već nikako da napišem svoju priču s poroda)
Na SD sam rodila najprekrasnije što sam mogla, tome pridodajem važnost prisustva MM na porodu, te osvještenost koju sam stekla na ovim stranicama.
Naime, kad su mi dali da potpišem onaj papir o intervencijama, i ja sam njima dala da pročitaju moje želje i zahtjeve temeljene na onome što sam pronašla na stranicama RODe, svi su to pročitali (čak i oni koji nisu prisustvovali na porodu) i složili se sa svakom mojom željom.
Nisam klistirana ni brijana, nisam bila vezana za CTG cijelo vrijeme, smijela sam piti vodu, bez dripa, vodenjak mi je prokinut nakon realnog razgovora s porodničarkom, nije bilo epiziotomije, nisam pukla, primalja me je vodila savjetima o disanju i tiskanju, Roko je bio na prsima odmah po porodu (ali nije htio cicati), pupak je prerezao tata tek kad je prestao pulsirati, pitali su me želim li vidjeti posteljicu (no way), sve u svemu prekrasno iskustvo.

Moje mišljenje je da ako znaš što hoćeš i na koji način, ako si realan i postaviš se na kulturan, ali čvrst način da možeš dobiti sve što želiš (bar kod njih).
Zato savjetujem svima da se ne boje tražiti i izjasniti....sve je u stavu.