Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: Los izgovor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sanja, ima li sto novog kod vas po pitanju izgovora? Sta kaze logoped?

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
    Sanja, ima li sto novog kod vas po pitanju izgovora? Sta kaze logoped?
    Ima novosti.u 9mj smo obisli defektologa i logopeda.kao sto sam rekla gramatika je bila stvarno losa. Tada smo ostali u zg.preko mjesec dana i stvarno se gramatika jaako,jako poboljsala. Kod logopedice, rekla je kontrola izmedu 4,5-5 god. Naime kako kaze ona,nepravilni govor,gramatika slovo r,je sve apsolutno normalno u toj dobi.tek izmedu 4,5-5god se ocekuje pravilna gramatika,a dok izgovor slova r i kasnije.
    Po pitanju koncentracije,odnosno logopedica je rekla sto i defktolog da posjetimo psihologa. medjutim dok dodemo eo psihologa primjenjujem savjete defektologa. i takodjer stvarno promjena na bolje,cak se mozemo oko nekih stvari i dogovoriti dok mi je jos ljetos izgledalo da cu glavom kroz zid.ima on i danas teske dane,al nisu vise na dnevnoj bazi i to cijelodnevnoj. Frustracija,nezadovoljstvo...ufffff
    Od svega mislim da nam je pomogao najvise slijedeci savjet... Vrtic i organizacija. Naime rekla je da ga stavim u vrtic,i jesam.u strani al nema veze.i organiziramo se na nacin da ga kroz dan vodim po nekom planu i redoslijedu.vidim da mu to odgovara..ne ceka vise iz minute u minutu da li sad idemo u park ili ducan npr.vec ujutro pijemo kavu zajedno i dogovaramo kakav je plan za danas.

U veljaci cu obaviti kontrolu defektologa i nadam se psihologa.pa cu ti tocno reci njihovo misljenje tj.da li i oni vide napredak i koliko...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •