Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: Los izgovor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti,stvarno neznam zasto ne vidim kad mi odgovoris.
    Nismo bili kod austrijskog.u hrv.obavljamo sve preglede. Kad obavimo psihologa i kontrolu defektologa cu znat vise. Mora li se ukljuciit u vjezbe ili vrtic i doma poticanje je dovoljno.
    Po meni je kod njega,kasnjenje dosta u velikoj ulozi. Sve sto radi,zapravo cca 6mj.kasnije mu to sjedne.
    Poticanje doma bi bilo dovoljno, ali to moja sestra ne radi. Narucila sam joj knjigu sa nekim vjezbama za poticanje govora (sprachförderung-nesto) i poklonila, al reagirala je kiselo i ne koristi ju.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
    Poticanje doma bi bilo dovoljno, ali to moja sestra ne radi. Narucila sam joj knjigu sa nekim vjezbama za poticanje govora (sprachförderung-nesto) i poklonila, al reagirala je kiselo i ne koristi ju.
    Uh-puh, nemoj se ljutiti, ali da pustiš sestru na miru?
    Znam da pokušavaš ispravnu stvar, ali očito ne djeluje.

Ovo sve što pišeš s obzirom na dob djeteta nije super hitno. Dio će se ispraviti sam, a ako ne bude sve, ima još vremena za logopeda. (Ne gori).

Prošla sam s djetetom višegodišnju logopedsku terapiju i meni prvoj je bilo nemoguće vježbati s djetetom po knjizi, nego je prvo logopedica naučila dijete kako se izgovara neko slovo, pa onda "naučila" mene. Tek tad sam mogla vježbati s djetetom.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Uh-puh, nemoj se ljutiti, ali da pustiš sestru na miru?
    Znam da pokušavaš ispravnu stvar, ali očito ne djeluje.

Ovo sve što pišeš s obzirom na dob djeteta nije super hitno. Dio će se ispraviti sam, a ako ne bude sve, ima još vremena za logopeda. (Ne gori).

Prošla sam s djetetom višegodišnju logopedsku terapiju i meni prvoj je bilo nemoguće vježbati s djetetom po knjizi, nego je prvo logopedica naučila dijete kako se izgovara neko slovo, pa onda "naučila" mene. Tek tad sam mogla vježbati s djetetom.
    Anemona, s jedne strane si u pravu...nije bas da moram gurat nos...Ali zelim znati, zelim se informirati (u medjuvremenu jesam, post nije bas najmladji). Vidim dijete svaki dan i krivo mi je sto bar nije pokusala vjezbati i sto se nije informfirala. Krivo mi je i radi mnogih drugih stvari...sto se hendlaju kako se hendlaju...pa je u sumi, kad stavim sve na hrpu, sve to zabrinjavajuce. Ne gnjavim ja sestru, nego cekam ne bi li mozda sama dosla do nekih zakljucaka...al necu je pustit na miru, jer u vezi nekih stvari koje na forumu nisam spomenula ne cini djetetu dobro.
    Jel bi ti mogla sutiti da se radi o bliskom clanu obitelji? Mozda sam ja malo trknuta...al ako sutim onda idem protiv svoje savjesti....a ako zinem, onda se petljam u stvari koje me se ne ticu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •