Upravo to. Cijelo vrijeme mi se mota po glavi...sta ce biti ako sestra nista ne poduzme, pa joj drugi ukazu na probleme prije skole. Tu se ne radi samo o izgovoru, nego o koncentraciji i jos nekim stvarima...od manje vaznih do onih na koje poludim.
Upravo to. Cijelo vrijeme mi se mota po glavi...sta ce biti ako sestra nista ne poduzme, pa joj drugi ukazu na probleme prije skole. Tu se ne radi samo o izgovoru, nego o koncentraciji i jos nekim stvarima...od manje vaznih do onih na koje poludim.
I da se na ovo nadovežem. Od kad imam dijete (6,5 godina) od svih poznanika/prijatelja/rodbine/kolega, a ima nas brdo, samo 2 obitelji imaju način odgoja i sve ove sitnice koji je meni ok, na ostalo bih mogla poludjeti.
I "ludila" sam dok mi je dijete bilo manje i tako smanjila druženja s više parova prijatelja, jer neke stvari nisam mogla gledati (da se razumijemo nije se radilo o zlostavljanju), a sad nakon 6 godina vidim da je to sve ustvari skoro pa nevažno.
s tim da, ja se sad ne mogu sjetit kako je moj sin pričao sa 3 g i 4 mjeseca, ali mi se čini relativno slično