E vidis Anemona, to meni iskustvo fali - da vidim nakon nekoliko godina sta je stvarno bitno. Jer bilo je situacija/ponasanja i kod moje curke gdje sam mislila da se treba korigirati, ali zahvaljujuci mudrim glavama na ovom forumu, shvatila sam da su te stvari i vise nego bezazlene. Pa sam zato i oprezna u donosenju zakljucaka u vezi necakinje (u smislu gdje treba intervencija, gdje ne).
Probala sam raditi sa njih dvije nesto, ali nije bas bilo uspjesno. Moja curka suradjuje, a necakinja u roku od minute ode raditi nesto drugo, ili me ne slusa, uzme neki igracku i odluta. Osim toga, ne zelim ju izlagati usporedbi, jer ako vjezbamo izgovor i moja cisto izgovara, a N. ne, onda jadna dobiva samo poruku da je ona nesposobna, a L. uspijeva sve izgovoriti.
Osim toga, zelim da sestra uvidi da je to njena odgovornost. Evo bas jutros ju je teta u vrticu pozvala na razgovor i rekla par stvari koje ne stimaju i da oni vise nemaju taktika koje bi N. motivirale na suradnju. Mislim da joj sada mogu dati par ideja, jer sam zahvaljujuci teti izbjegla onaj kriticni dio kad bi joj trebala reci na cemu bi se trebalo raditi

.
N. Ima sada 3 g. i 8.mj.