Pokazuje rezultate 1 do 50 od 112

Tema: Vjenčanje nakon rođenja djeteta- kada?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Uostalom, zašto bi netko želio nevjenčan roditi dijete? Ako je druga strana spremna na isto i želi ga.
    Beti3, možeš mi, molim te ovo objasniti?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Beti3, možeš mi, molim te ovo objasniti?
    Objasnila sam gore. Otvaračica topoka i njen dragi se žele vjenčati. Samo pitaju da li je bolje prije ili poslije rođenja djeteta. Zato sam napisala, da ako se oboje žele vjenčati, zašto bi se dijete rađalo prije vjenčanja.
    Da se ne žele uopće, to je druga stvar. Ta "ne želja" nije za ovaj topić. To bi bila sasvim nova tema. Pogotovo ako jedan roditelj želi brak, a drugi ne. To je tek tema.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Objasnila sam gore. Otvaračica topoka i njen dragi se žele vjenčati. Samo pitaju da li je bolje prije ili poslije rođenja djeteta. Zato sam napisala, da ako se oboje žele vjenčati, zašto bi se dijete rađalo prije vjenčanja.
    Da se ne žele uopće, to je druga stvar. Ta "ne želja" nije za ovaj topić. To bi bila sasvim nova tema. Pogotovo ako jedan roditelj želi brak, a drugi ne. To je tek tema.

Pitanje nije bilo vjenčati se prije, nego kada se vjenčati nakon rođenja djeteta. Vjenčanje prije je potpuno prekriženo, zanimalo me koliko je teško ili lako s djetetom od 6 mjeseci.. Kako ispada da nije lako, vjerojatno ću odgodit na godinu dana, svejedno mi onda dođe, ne mislim se udati na brzaka jer će nam doći dijete, nema mi gluplje udaje od toga.. Meni brak nije potpis na papiru, brak je ono što već sada imamo - zajednički život, ljubav , razumijevanje i slaganje, zovem ga muž iz milja, on mene zove žena, stvaramo obitelj = imamo brak, iako će na papiru brak pisati kasnije, i to zbog djeteta da kada odraste, da ga svi ne pitaju da li su mu roditelji rastavljeni, kao što su pitali mene jer mi roditelji nisu bili tada oženjeni nego su to napravili nakon 20 godina zajedničkog života i ljubavi jer ih je baš tada puklo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •