Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Curke,imam puno pitanja a malo vremena pa pls molim za pomoć.

Vezano uz cijene za javni prijevoz (bus i sl. ono što je povoljnije) s Gatwicka odnosno Heathrowa do centra, zanima me koliko je skuplja karta (ima nas 4) za doći s Gatwicka do grada, radi li se o par eura razilke ili je razlika znatna.

Naime, gledamo karte pa je razlika u ukupnoj cijeni nekih 50 eura u slučaju da idemo tim povoljnijim letom ali on je preko Gatwicka (jedan smjer). Hvala.

za oba leta nam je ok schedule, pa sam mislila da mi to bude kriterij za odlučit se. trebamo karte uzeti što prije.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke,imam puno pitanja a malo vremena pa pls molim za pomoć.

Vezano uz cijene za javni prijevoz (bus i sl. ono što je povoljnije) s Gatwicka odnosno Heathrowa do centra, zanima me koliko je skuplja karta (ima nas 4) za doći s Gatwicka do grada, radi li se o par eura razilke ili je razlika znatna.

Naime, gledamo karte pa je razlika u ukupnoj cijeni nekih 50 eura u slučaju da idemo tim povoljnijim letom ali on je preko Gatwicka (jedan smjer). Hvala.

za oba leta nam je ok schedule, pa sam mislila da mi to bude kriterij za odlučit se. trebamo karte uzeti što prije.
    Obiteljska (grupna) karta za 4 s Gatwicka iznosi 24 funte. S Heathrowa bi vas došlo oko 18 funti.

Zapravo, tebi su oboje djece ispod 11, tako da je sve još jeftinije. Ali Gatwick je puno ugodniji od Heathrowa, manje stresa.
    Posljednje uređivanje od Jurana : 12.12.2016. at 09:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •