-
Lili, obzirom na zanimanja tvog muža, koje podrazumjeva dobro snalaženje u prostoru, te organizaciju obilazaka, exkurzija i slično, ja bi na tvom mjestu, to sve lijepo predala njemu u ruke. 
(kod mene to sve rade mm i kći, oni to vole, pa vrte po internetu... ja onako ko kofer s njima
, samo kažem sto ćemo gledati, a oni neka slažu rute. I super mi je)
Doduše kako mi se ovako preko foruma čini, a ne poznajem te, ti rođena organizatorica, efikasna i strukturirana, pa sve te stvari leže na tebi.
No da se vratim na temu. Oyster u Londonu je po meni nužan. Pogotovo uz dvoje manje djece, koja mozda neće moći toliko hodati. Mm i ja ( a i kćer jer mora
kad je s nama) smo rođeni hodači. Mi prohodavamo sve gradove koje posjećujemo onako kvart po kvart, strukturirano. I svejedno u Londonu uvijek uzmemo Oyster. Ionako sve sto ne potrošiš dobiš natrag, mozeš nadoplaćivati...imaš je za sljedeći put kad budeš išla do Londona, mozeš je dati prijateljima ako oni idu, pa ti vrate...
Osim toga svaki dan navečer i moraš doći do te stanice s koje ideš za Greenwich. A nećeš se svaki put naći u njenoj blizini, ako ćeš svaki dan razgledavati neki drugi dio grada. A London je, pa ia ako gledaš samo centralne djelove ogroman.Kao sto Jadranka kaže, drugačije ne mozeš ni koristiti podzemnu.
Jedino što meni pada na pamet, vezano na to preporuku - ne Oyster ako je Gatwick, je to da nema direktne linije u oyster sistemu koja uđe do grada. No to ti je ionako svejedno, jer vi idete do Greenwich-a, a ne do centra Londona.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma