Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

larmama hvala na tips al hrana će nam bit poseban issue, o tome ću na licu mjesta.

Mi ti jedemo i volimo "zdraviju" i laganiju hranu, nitko od nas 4 ne jede/ne voli ni hamburgere ni pomfri, ni mesa u raznoraznim umacima slatko-kiselkastih okusa, ni ljute okuse, muž je vadio žuč pa ne smije ljuto ni masno/teško, mala je "blitva" tip.

bit će veselo, morat ćemo naći nešto tipa talijanske, grčke il ineke druge mediteranske kuhinje. koliko poznajem englesku kuhinju iz filmova i knjiga to defintiivno nije moj tip prehrane
    a pizzu mogu pojest jednom al ne više, slijepi mi se za želudac. Variva na koja smo naviknuti zasigurno nema...

al nećemo sad cjepidlačit, idemo uživat a naći će se već nešto za ubacit u kljun.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    larmama hvala na tips al hrana će nam bit poseban issue, o tome ću na licu mjesta.
    Moju je odusevio Pret a Manger, imas ih po cijelom Londonu, a hrana je organic/bio, taman za vas.
    Mozes jest unutra, mozes za van...
    I obicno je na bas dobrim lokacijama, npr. mojoj curki je najdrazi onaj sa druge strane Westminster Bridge (Lambeth), pa jedes s pogledom na Big Ben.
    Ona ti moze 3 dana po fish&chipsu, ali kad se zasiti onda trazi juhe, paradajz-salate i slicno... Na zlicu i zeleno. Pa je za brzi rucak dok jos uvijek razgledas Pret a Manger super opcija.

A za promet ne moras cak ni na site TFL, dovoljno ti je Google ukucati "od tuda do tuda", i onda ti daje sve varijante - pjeske, bus Tube, kombinacija - koliko vremena ti treba od-do, pa podijeli koliko vremena pjeske koliko u prijevoznom sredstvu, i cak ti daje i slijedece buseve/metro, tako da vidis i ako preskocis kad mozes na slijedeci. Odlicno mi je za organizaciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •