Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jadranka, ne znam, ako odem u London s klincima onda cu radje sjediti u Hyde park, nego da su oni na nekoj radionici. London nudi toliko stvari da jednostavno sad proucavati koji muzej ima koje radionice mi je suludo. osim toga svi ti muzeji toliko nude i bez radionica. pa draze mi je s klincima sjediti u muzejskom restoranu i piti sokic razgovarati.
    no moze biti da sam ja cudna.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Jadranka, ne znam, ako odem u London s klincima onda cu radje sjediti u Hyde park, nego da su oni na nekoj radionici. London nudi toliko stvari da jednostavno sad proucavati koji muzej ima koje radionice mi je suludo. osim toga svi ti muzeji toliko nude i bez radionica. pa draze mi je s klincima sjediti u muzejskom restoranu i piti sokic razgovarati.
    no moze biti da sam ja cudna.
    Ma da, ne treba se opterećivati... Odeš i vidiš što se trenutno može uvrebati. Ali ako je to neka zanimljiva radionica - zašto zaboga ne?

Offt. Kako vam zavidim... nisam bila u Londonu od prije udaje, šmrc... Doduše, kad sam bila - ostala sam dva mjeseca ili šest mjeseci, pa se ne mogu žaliti. I obišla puno toga što se u ono vrijeme nudilo, a opet je previše toga ostalo. Uostalom, tak mi je sad i u Zagrebu, puno vrijednih kulturnih događaja prođe mimo nas pa nikom ništa.

Ont. da sam opet tamo i da uvrebam subotu, svakako bih otišla na Portobello. To bi vjerojatno zanimalo i muški dio obitelji - samo da ih podsjetim na Trotter Family.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.05.2017. at 11:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •