Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ok neki nebi ostavili klince neki bi, al ko bi gledao prije puta sto se nudi po muzejima od radionica, na sta sam ja reagirala.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Ok neki nebi ostavili klince neki bi, al ko bi gledao prije puta sto se nudi po muzejima od radionica, na sta sam ja reagirala.
    Ma nisam ja to tako shvatila (ali ne da mi se provjeravati kaj je pisalo). Ja sam si zamislila da ako nabasate na radionicu - nije nikakav problem tamo i ostati. Ja sam jednom u Natural History muzeju nabasala na neku radionicu o kukcima, ali to je bilo prije tak puno godina da sada stvarno nije nikakva referenca.

Raspored radionica gledaš u svom gradu. To mi je normalno. Sada još uvijek gledam (iako moji sinovi već nisu tak jako zainteresirani) kaj se nudi u Tehničkom muzeju. Ali slažem se - na izletima po europskim gradovima ne bih se time zamajavala.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sad ste me potaknuli da malo pronjuskam. Mome bi ovo (uz london eye i zicaru preko temze) bio jedan od highlightova puta:
    http://www.sciencemuseum.org.uk/visi...ops/robot-head

Kad smo md i ja bili jednom davno (bez klinaca) u Londonu usli smo u ovaj science muzej na pola sata, a ostali cijeli dan. Super je! Posebno sto se po svemu moze prckat i sve se moze dirat. A ima i neki dio bas za djecu di ekipa stalno izvodi eksperimente. I mi smo se zaigrali. Haha

Prosle godine s klincem smo u Hyde parku iznajmili pedalinu i to je bilo fora makar su vjetar i struje bili toliko jaki u jednom smjeru da smo se jedva vratili natrag na pristaniste. Mali od 4 godine i ja trudna s mucninama, a sunce pici ko ludo! Uf!

Inace mi je najveci problem u Londonu, kad smo bili s klincem, bio pronaci povoljno i dobro mjesto za rucak. Ma i samo dobro. Blizu tih atrakcija su sve bili samo neki fish&chips. Da sad ponovo idem, unaprijed bi izguglala nesto, ili bi ujutro doma spremila neki portabl rucak.

Mi smo se isto uglavnom vozili busom od kuce do centra (ili di vec). Double-deckeri su bili posebni dozivljaj za malisu.

A brojac koraka (a jos vise kilometara) je zakon i za moga. Kad mu se ne da hodat samo mu uvalim sat s gps-om i odma krene jurcat
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 05.05.2017. at 13:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •