Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

kad smo došli na aerodrom gužva na šalteru za oyster je bila ogromna. u redu sam upoznala njemački par s trinaestogodišnjakom i od njih kupila njihove kartice. sin me optužio za naivnost, ali kartice su bile ok, savršeno su radile i vratili su nam ostatak novaca na povratku.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    kad smo došli na aerodrom gužva na šalteru za oyster je bila ogromna. u redu sam upoznala njemački par s trinaestogodišnjakom i od njih kupila njihove kartice. sin me optužio za naivnost, ali kartice su bile ok, savršeno su radile i vratili su nam ostatak novaca na povratku.
    Au...
    rekli su mi da ako ga napunim online da ga svejedno moram aktivirati na nekoj stanici...

Ima netko neke spoznaje?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Na Gatwicku nije bilo naš nikoga u redu ispred njihovog štanda, ali smo za sina morali aktivirali Oyster jer je on bio u kategoriji između 11 i 15 godina, a oni imaju neki popust pa smo ga aktivirali na stanici podzemne - pitali zaposlenika.

A ne mogu vjerovati da se toliko raspituješ pa znaš da je to London i da tamo sve piše i da ti svi hoće ljubazno odgovoriti. Ne moš se izgubiti i da hoćeš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •