Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

posto je kod nas soping nikakav moram iskoristiti priliku, al to cu odradit na brzaka
    Jelena na zalost stizem u nedjelju popodne pa nista od flower marketa
    nemam vremena razgledavati cijeli dan, imam ned popodne i jos koji sat ako uspijem sljedeca dva dana

namjeravam razgledavati iz vanka glavne znamenitosti, za muzeje necu imati vremena

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    posto je kod nas soping nikakav moram iskoristiti priliku, al to cu odradit na brzaka
    Jelena na zalost stizem u nedjelju popodne pa nista od flower marketa
    nemam vremena razgledavati cijeli dan, imam ned popodne i jos koji sat ako uspijem sljedeca dva dana

namjeravam razgledavati iz vanka glavne znamenitosti, za muzeje necu imati vremena
    I ja bih tako vjerojatno. Možda bih si ipak neki favorit odabrala da jedan sat u njemu provedem.
    Al u muzeje možeš ako će biti baš loše vrijeme (ili ako moraš na WC ). Pretpostavljam da znaš da je sve što ima prefiks National u Londonu besplatno.

Za vrstu prijevoza mislim da ti više određuje lokacija kamo želiš. Mi smo većinom pješačili, bili smo smješteni kod Russel Squarea. Na aerodrom i natrag podzemnom, ostalo pješice ili busom koju stanicu.

Eh da, ja volim donijeti sir s puta. London je dobro odredište za to. Preporučam Neal's Yard Dairy jer mi je bio super, al ja sam išla po preporuci i nisam druge probavala.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku

Ako si knap sa vremenom, imas hop on-hop off buseve, mozes turu koja te zanima kupiti i online.
    Ili si uzmi kartu za "regularni" bus i hopni na bus broj 9 ili 15, oni ti voze kraj vaznijih znamenitosti (npr. 15 ti ide od ulice Regent Street do Tower Hill (Tower of London), pa nakon razgleda mozes npr. pjeske prijeci Tower Bridge i vratiti se drugom obalom Temze do mosta Westminster Bridge, to je prekrasna setnja.

Ako je vrijeme lijepo a voznje su ti relativno kratke, izbjegavala bih Tube radi toga da sto vise vidis.

Ako je vrijeme bas jako ruzno, imas puno besplatnih muzeja.
    British Museum, National Gallery, National History Museum, Science Museum, Victoria & Albert Museum nemaju ulaznice ali primaju donacije (ubacis funtu-dvije i uzivas)...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •