Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da nije neumjesno pitanje, cak je vise retoricko, no... kako si uspijevate priustiti London? Imam dojam da je otic u London postalo kao prije otic u Trst... Ono, piece of cake, odosmo malo koji dan u London...

Zadnji put sam bila prije 5 godina.

Prije toga, svako malo.
    Jednostavno; low cost prijevoznik, spavam kod frendice koja je u Londonu ili kod brata koji je malo izvan. Vremena su bila znatno bolja, što se financija tiče, nisam imala dijete, imala sam veću plaću, md-ov posao je išao bolje.
    Kad sam prvi put išla Ryanairom platila sam povratnu kartu iz Graza 30 eura.
    Smještaj nisam plaćala, transport po Londonu je bio znatno jeftiniji pred nekih 15 godina kad je počelo moje često odlazenje u London.
    Kad si tamo, puno toga je besplatno, istina neke stvari su mi uvijek bile nerazumno preskupe pa si ih nismo nikad priustiti. S druge, priustiti smo si neke nerazumno skupe jer su md-u važne, poput ulaznice na avio sajam i platili ju 45gbp, ali to je jednom u dvije godine. I to je njemu baš wow.
    Danas si to ne možemo priuštiti.
    Druga su bila vremena.
    Eto, moja priča... Ali morati ćemo opet tamo, zbog Smjehuljice. Stalno govori da želi u London.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 30.10.2016. at 07:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •