Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vrijeska, kako ste našli tako jeftin taxi? Može tip?
    mi smo prošli put pred mjesec dana prvi put išli preko gatwicka. Bili smo smješteni blizu Sloan square i išli smo Gatwick Expressom. Isto je bio rani let, negdje oko 8. Taxi bi bio za nas dvoje, ako se dobro sjecam 4puta skuplji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijeska, kako ste našli tako jeftin taxi? Može tip?
    mi smo prošli put pred mjesec dana prvi put išli preko gatwicka. Bili smo smješteni blizu Sloan square i išli smo Gatwick Expressom. Isto je bio rani let, negdje oko 8. Taxi bi bio za nas dvoje, ako se dobro sjecam 4puta skuplji.
    Ne sjećam se kako se zove firma, ali sigurno se nađe na netu... Morali smo reći koliko ljudi, djece, koje dobi. Poslali su veći, povišeni auto, sa 6 sjedala, s autosjedalicom za najmlađu od 4 godine.

(Kad sam prvi put išla službeno u London, nepripremljena, onda sam platila 80+ funti - aerodrom grad (crni cab, koji uloviš na stajalištu na izlasku s aerodroma). Tijekom tog boravka smo saznali da hotel nudi taxi prijevoz 40-45 funti od hotela do aerodroma, ali to su "obični" auti (s oznakom taxi, ali nisu crni cabovi).

Drugi put sam pak išla od aerodroma do hotela s uslugom dot-to-dot (shuttle vlak+kombi - 20 funti po osobi), sad je to neka druga firma... vraćala se isto tim taxijem za 45 funti. (Hotel isti, 2 minute od Trafalgar Squarea)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •