Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Sa Victoria Station imas i shuttle bus za Gatwick, ako hoces izbjeci guzvu.

Ja ovo sto seni prica nisam nikad dozivjela u Tube-u, takvu nesnosnu guzvu (a zivjela sam u Londonu i redovito ga koristila), no naravno kad putujes uvijek je dobro krenuti dosta ranije natrag, za slucaj da negdje zapne.

Heathrow je jednostavniji utoliko sto je zaista odlicno organiziran prelazak iz metroa na terminale, karta je jeftinija, ne presjedas, itd.
    elly, bijaše to davno. Mislim da smo bili smješteni negdje u south kensingtonu i negdje oko pola pet se onako lagano uputili tubeom ... kad ono jedva smo ušli u trećem pokušaju, curka je bila jos mala, unutra milijarda ljudi, koferi, stojiš...
    no smiješna epizoda je bila, da je jedan simpatičan muškarac ničim izazvan meni ponudio mjesto za sjesti. Mm vrtio očima , a ja kao prava majka posjela curku...

elem, otada smo uvijek išli sa Heathrow Expressom, jer on vozi direktno, točno po voznom redu i imaš rezervirano mjesto. (Ovo s taksijem od vrijeske

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lili, možeš probati i jedno i drugo. Mi smo jednom preko airbn-a uzeli mali stančić na notting hillu i bili smo zadovoljni.
    uvijek treba gledati ocjene skroz do kraja, jer one lošije budu uvijek na dnu.
    prosli put smo imali sreću preko booking.com, te dobili jedan odličan hotel u kojem je ta jedna soba bila iz nekog nejasnog razloga u duplo snižena.
    kompliciranije je to sto ste vi u troje ili četvoro - obično nema tako velikih soba sa 4 normalna ležaja, a dvije povezane sobe ili suite je obično preskupo.
    ali imas dovoljno vremena...

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Lili, pogledaj lanac Premiere Inn i to na njihovoj stranici, jeftnijije je od bookinga. Imaju puno hotela po Londonu i za djecu je besplatno i svatko ima svoj krevet. Također je i doručak besplatan za djecu.
    Kad se namjesti 4. krevet, nema više tako puno slobodnog prostora u sobi, ali to za spavanje i nije bitno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •