Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja ga nisam koristila. moja sestra je. kaze da je usparala dosta s njim, ali da je hodala i po muzejima koje mozda ne bi ni isla vidjeti. no oni su bili 7 ili 10 dana ne sjecam se.
    pravo je pianje koliko ti mislis s djecom vidjeti stvari. muzeji kao sto su museum of natural history i British museum su koliko ja znam besplatni, a klincima su super.
    dakle pravo je pitanje koliko cete vi atrakcija posjetiti koje su besplatne.

smjesteni ste u Greenwich koji je predivan, ali nije par stanica. ja sam tamo isla samo brodom jer nam je to bilo zabavno. vlak ne znam koliko dodje.

dakle tesko ti itko moze pomoci. moras staviti sve na papir i sama izracunati. i znas da imas dvoje djece. znamo da su tvoji klinci super truper za putovanja, ali recimo moja frajla bi rado jedan dan potrosila u shoppingu sto ne znam da li bi i tvoja.

dakle papir u ruke, zelje na papir i izracunaj. jer nisu mali novci u igri.

edit na In Love: oyster je super, ali oni su u
    Greenwichu ne znam da li klinci i od tamo do londona imaju besplatno, za brod znam da nemaju.

evo sad sam iz radoznalosti pogeldala za aerodrom, na samoj stranici pise:
    Please note, if you are making a return journey, it may be cheaper to buy a paper return ticket.
    dakle ne isplati se putovati s oysterom ako se vracas na isti. skupo ti je.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 04.05.2017. at 08:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •