Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala cure, svakako se povratno javim.

ma jelena baš na stranici oystera piše da se ne preporuča uzimati onima koi dolaze preko Gatwicka zato i pitam. nije mi nikako jasan taj koncept oystera a problem je što tu predajem cijeli dan, čim dođem u sub mi dijete ima rođendan a u ned se pakiramo za put u pon. i moram kako god znam raspitat se što prije šta mi je najisplativije za uzeti jer nema šanse da tamo kad dođem dumam. hoću odmah do stana i u akciju

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mi smo bili u Londonu prosle godine. Koliko smo mi shvatili i nema drugog nacina za koristenje busa, podzemne i sl. osim Oystera. Individualne karte ne postoje. Ili, ako postoje, prodaju se ko zna di A na Oyster uplatis 10 funti pa kad potrosis uplatis jos. A ako ces ic podzemnom svaki dan u centar, brzo ces potrosit. Podzemna je skupa i cijena se mijenja u ovisnosti o tome kolilo je sati. Ako ti sta ostane, to na kraju dobijes natrag. Postoje aparati na kojem radis refund. Isto tako, ako sam dobro zapamtila, ako dnevno potrosis vise od pet funti, sve kasnije voznje su ti besplatne. Mozda ti je Oyster ne treba od Gatwicka do Londona, al u Londonu ti treba.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo bili u Londonu prosle godine. Koliko smo mi shvatili i nema drugog nacina za koristenje busa, podzemne i sl. osim Oystera. Individualne karte ne postoje. Ili, ako postoje, prodaju se ko zna di A na Oyster uplatis 10 funti pa kad potrosis uplatis jos.
    Pa imas Travel Card, mozes izabrati koliko dana ti treba, eto u travnju smo uzeli Travel Card 7 dana.

Od Gatwicka si gledaj direktnu vlak vezu za Greenwich.

Inace od Greenwicha ides Themes Foot Tunnel pa izadjes van u Docklands, pa onda imas Docklands Light Railway kao vezu sa Tower Hill Tube stanicom (izadjes van kod Tower of London).

Lili, koristi bus sto vise, steta je potrosenog vremena u podzemnoj, a pogotovo ju izbjegavaj u satima guzve (ujutro izmedju 8-9:30, popodne poslije 17:00, jednostavno se ne isplati potrosenog vremena. Tube se samo na duze rute isplati jer je brzi, ali kad god imas vremena, bus je bolja opcija jer jos uvijek razgledas.
    Posljednje uređivanje od Elly : 04.05.2017. at 22:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •