X. Lion King - svi smo se oduševili, wow experience. Natural History... mene se nije nekako toliko dojmio, jedino onaj dio gdje su potresi. Science je mojoj bio fora. London Eye isto. Lijepi su parkovi. Savjetujem smještaj u centru, vrijedi svake pare. Doduše, mi smo imali posebnu situaciju, temperatura čim smo takli tlo pa je dodatno truckanje od hotela izvan linije metroa do centra bilo izazov. Nasred puta smo se, unatoč budget hotelu koji je bio u potpunosti plaćen, selili u novi bliže centru, ali ful centru. Nama se dogodio shit da je imala teški bronhitis s temperaturom pa je bio London Calling ZG doktor, antibiotik, uz posjet NHS-u, tj. doktorima (muž me zezao da je to znamenitost za mene bila, ljubazni vrlo i ništa nismo platili). London Zoo joj je bio fora, bila je beba orangutan, a i inače volimo ZOO-e (oboje, znam da nije politički korektno), ali naš ZG-ovski je bolji od londonskog, da nema tih orangutana i da nema lemura (mislim) koji slobodno šeću uz tebe, i žirafe imaju.Nakon toga, moj neki "lesson learned" (bili smo s njom starom tada 7 godina, ali bronhijalnom astmatičarkom - u prijevodu, touch-down aviona i aerodroma u doba još uvijek proljetnih viroza i gripa je njoj uvijek "izazov") za putovanja s djetetom je bio rađe bliže centru, a manje dana, nego kao jeftino, a daleko od centra.

Odgovori s citatom