Results 1 to 50 of 313

Thread: London

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Peterlin's Avatar

Quote Originally Posted by spajalica View Post
    Jadranka, ne znam, ako odem u London s klincima onda cu radje sjediti u Hyde park, nego da su oni na nekoj radionici. London nudi toliko stvari da jednostavno sad proucavati koji muzej ima koje radionice mi je suludo. osim toga svi ti muzeji toliko nude i bez radionica. pa draze mi je s klincima sjediti u muzejskom restoranu i piti sokic razgovarati.
    no moze biti da sam ja cudna.
    Ma da, ne treba se opterećivati... Odeš i vidiš što se trenutno može uvrebati. Ali ako je to neka zanimljiva radionica - zašto zaboga ne?

Offt. Kako vam zavidim... nisam bila u Londonu od prije udaje, šmrc... Doduše, kad sam bila - ostala sam dva mjeseca ili šest mjeseci, pa se ne mogu žaliti. I obišla puno toga što se u ono vrijeme nudilo, a opet je previše toga ostalo. Uostalom, tak mi je sad i u Zagrebu, puno vrijednih kulturnih događaja prođe mimo nas pa nikom ništa.

Ont. da sam opet tamo i da uvrebam subotu, svakako bih otišla na Portobello. To bi vjerojatno zanimalo i muški dio obitelji - samo da ih podsjetim na Trotter Family.
    Last edited by Peterlin; 05.05.2017 at 11:23.