Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sad ste me potaknuli da malo pronjuskam. Mome bi ovo (uz london eye i zicaru preko temze) bio jedan od highlightova puta:
    http://www.sciencemuseum.org.uk/visi...ops/robot-head

Kad smo md i ja bili jednom davno (bez klinaca) u Londonu usli smo u ovaj science muzej na pola sata, a ostali cijeli dan. Super je! Posebno sto se po svemu moze prckat i sve se moze dirat. A ima i neki dio bas za djecu di ekipa stalno izvodi eksperimente. I mi smo se zaigrali. Haha

Prosle godine s klincem smo u Hyde parku iznajmili pedalinu i to je bilo fora makar su vjetar i struje bili toliko jaki u jednom smjeru da smo se jedva vratili natrag na pristaniste. Mali od 4 godine i ja trudna s mucninama, a sunce pici ko ludo! Uf!

Inace mi je najveci problem u Londonu, kad smo bili s klincem, bio pronaci povoljno i dobro mjesto za rucak. Ma i samo dobro. Blizu tih atrakcija su sve bili samo neki fish&chips. Da sad ponovo idem, unaprijed bi izguglala nesto, ili bi ujutro doma spremila neki portabl rucak.

Mi smo se isto uglavnom vozili busom od kuce do centra (ili di vec). Double-deckeri su bili posebni dozivljaj za malisu.

A brojac koraka (a jos vise kilometara) je zakon i za moga. Kad mu se ne da hodat samo mu uvalim sat s gps-om i odma krene jurcat
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 05.05.2017. at 12:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •